به گزارش خبرنگار مهر در کرج، در راستای بروز رسانی استانداردهای ملی ایران در پانصد و بیست و هفتمین اجلاسیه کمیته ملی برق و الکترونیک، استاندارد ملی "دستگاه الکتریکی آشکارساز مونواکسید کربن در محیطهای مسکونی - قسمت اول: روشهای آزمون و الزامات عملکرد" به تصویب رسید.
هدف از تدوین این استاندارد، تعیین الزامات عمومی ساخت، آزمون و عملکرد دستگاه الکتریکی آشکارساز گاز مونوکسید کربن است که برای عملکرد مداوم در محیطهای مسکونی طراحی شده است.
این دستگاه به منظور اعلام هشدار نشت و انباشت گاز مربوطه ساخته شده است تا ساکنان قبل از بروز خطر جدی، اقدام لازم را انجام دهند.
این دستگاه می تواند از باتری یا برق شهر تغذیه شود که این امر، کابرد آن را بسیار تسهیل می کند.
نشست فعالسازی کمیته فنی متناظر مدیریت زیست محیطی
نشست فعالسازی کمیته فنی متناظر ISIRI/207 با عنوان "مدیریت زیست محیطی " با حضور بیش از 35 نفر از افراد ذیربط و ذینفع در این زمینه برگزار شد.
افسانه سمیعی، معاون مشارکت در تدوین استاندارد های بین المللی در این جلسه ضمن بیان اهمیت مشارکت در تدوین استاندارد های بین المللی، مطالبی را در خصوص منافع و فواید این مشارکت بیان کرد.
وی در ادامه توضیحاتی در خصوص سازمان بین المللی استاندارد و ساختار کمیته فنی مدیریت زیست محیطی بیان کرد.
لزوم اجرایی شدن استانداردها در خصوص مسائل زیست محیطی
سپس شرکت کنندگان در این نشست در خصوص مشکلات زیست محیطی در کشور و لزوم و اهمیت اجرایی شدن استانداردها در این زمینه به بحث و بررسی پرداختند.
در پایان نیز، بهروز دهزاد عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی به عنوان رئیس، هوسپ سرکیسیان از سازمان استاندارد به عنوان نایب رئیس و نازنین جنگی از سازمان استاندارد به عنوان دبیر کمیته انتخاب شدند.
گفتنی است: این کمیته در سال 1993 در سازمان ایزو تاسیس شده و در حال حاضر دارای شش کمیته فرعی است.
تاکنون 22 استاندارد دراین کمیته تدوین شده است
تاکنون 22 استاندارد دراین کمیته تدوین شده است ضمن اینکه در این کمیته 75 کشور عضو فعال و 33 کشورعضو ناظر هستند.
کشور جمهوری اسلامی ایران نیز از اعضای فعال این کمیته محسوب می شود.
نظر شما