به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، سرهنگ بهمن نورالهی ظهر یکشنبه در نشست تخصصی مشاوران، راه اندازی مرکز مشاوره و مددکاری اجتماعی در لرستان را اقدامی در راستای نگرش جامعه محوری پلیس دانست و اظهار داشت: راه اندازی این گونه مراکز موجب تعمیق نقش حمایتی پلیس در جامعه و کاهش حجم پرونده های اجتماعی در مراجع قضایی خواهد شد.
وی ادامه داد: از اهداف راه اندازی مرکز مشاوره و مددکاری پیشگیری و شناسایی آسیبها و معضلات اجتماعی و ارتقا سطح آگاهی مردم به ویژه جوانان از معضلات موجود در جامعه است.
معاون اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی استان لرستان، شناسایی ریشه ها و زمینه های نابهنجار، بزهکاری و تلاش در راستای از بیین بردن بسترهای بروز معضلات اجتماعی و پیشگیری از آنها را از دیگر اهداف راه اندازی این مرکز مشاوره دانست.
سرهنگ نورالهی با اشاره به نقش کارشناسان مرکز مشاوره و مدکاری معاونت اجتماعی نیروی انتظامی در این زمینه عنوان کرد: این مشاوران می توانند با انجام خدمات روانشناسی و روان سنجی فضای لازم را در ایجاد فراغت خاطر بیشتر برای مراکز انتظامی و رسیدگی به امور اساسی و پیشگیری از وقوع جرم را فراهم کنند.
وی با تاکید بر نقش اعتماد سازی مشاوران و مدکاران اجتماعی در جامعه بیان داشت: مشاوران و مدکاران اجتماعی می توانند با حضور در سطح جامعه هدف، به ویژه در مدارس با پخش فیلمهای آموزشی، سخنرانی و مشاوره های انفرادی زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی را فراهم کنند.
نظر شما