۲۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۴:۰۲

از ابتدای سال تا کنون؛

330 فقره جواز تاسیس واحدهای صنعتی در خوزستان صادر شد

330 فقره جواز تاسیس واحدهای صنعتی در خوزستان صادر شد

اهواز - خبرگزاری مهر: معاون توسعه صنعتی و برنامه ریزی سازمان صنایع و معان خوزستان گفت: از ابتدای امسال تا کنون 330 فقره جواز تاسیس واحدهای صنعتی در سطح استان صادر شد.

علیرضا حسن زاده در گفتگو با خبرگزاری مهر در اهواز، اظهارداشت: این تعداد جواز تاسیس با پیش بینی سرمایه گذاری 34 هزار و 566 میلیارد ریال و اشتغالزایی 9 هزار و 778 نفر صادر شده است.

وی همچنین با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون، 144 فقره پروانه بهره برداری صنعتی صادر شده است، گفت: این واحدهای صنعتی با سرمایه گذاری بیش از دو هزار و 900 میلیارد ریال و اشتغالزایی یک هزار و894 نفر در استان خوزستان به بهره برداری رسیده اند.

معاون توسعه صنعتی و برنامه ریزی سازمان صنایع و معان استان خوزستان خاطرنشان کرد: این پروانه ‏ها اغلب در زمینه محصولات غذایی، محصولات لاستیک و پلاستیک، محصولات کانی غیر فلزی، محصولات فلزی فابریکی، ساخت مواد و محصولات شیمیایی و ... است.

حسن زاده خاطرنشان کرد: 24طرح‏ توسعه واحدهای صنعتی در سطح استان خوزستان طی این مدت اجرا شده است.

این مقام مسئول در سازمان صنایع و معادن استان خوزستان همچنین از ارائه بسته ‌های حمایتی وزارت صنایع ویژه صنایعی که با اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ‌ها آسیب‌ پذیر می ‌شوند، خبر داد و افزود: وزارت صنایع و معادن به منظور کاهش میزان تاثیر اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ‌ها بر صنایع آسیب ‌پذیر، بسته حمایتی در سه بخش قیمت‌ گذاری انرژی، برنامه ‌های کوتاه ‌مدت و برنامه‌ های میان ‌مدت و بلند‌مدت تدوین کرده است.

وی خاطرنشان کرد: بسته حمایتی یاد شده در راستای افزایش بهره‌ وری و کاهش قیمت تمام شده تولید تدوین شده است.

حسن زاده عنوان کرد: برنامه‌ های کوتاه ‌مدت بسته حمایتی طرح هدفمندسازی یارانه ‌ها شامل طرح‌ های جبرانی برای کاهش آثار بالا رفتن قیمت انرژی و افزایش بهره ‏وری است.

معاون توسعه صنعتی و برنامه ریزی سازمان صنایع و معان استان خوزستان توضیح داد: طرح جبرانی کاهش آثار بالا رفتن قیمت انرژی شامل خط اعتباری هزینه ارزیابی و جوایز صادراتی، سود بازرگانی ویژه، ساماندهی توزیع کالا و کمک هزینه تولید است که در این راستا در زمان اجرای طرح هدفمند‌سازی یارانه ‌ها به واحدهای صنعتی تسهیلات ویژه پرداخت و هزینه انرژی با سود سه درصد و بازپرداخت یک تا دو سال به آنها ارائه می‌ شود.

به گفته وی این تسهیلات به واحدهایی تعلق می ‌گیرد که با اجرای طرح هدفمندسازی یارانه‌ ها شوک زیادی به آنها وارد می ‌شود.

حسن‌ زاده یکی دیگر از برنامه ‌های بسته حمایتی را پرداخت تسهیلات بانکی بازسازی و نوسازی برای واحدهای کوچک و بزرگ ذکر کرد و گفت: برای اصلاح سیستم ‌های انرژی به پروژه‌ های کوچک حداقل 40 و حداکثر 150 میلیون تومان با سود 9 درصد و بازپرداخت دو ساله با در نظر گرفتن تنفس شش ماهه تسهیلات پرداخت می ‌شود.

معاون توسعه صنعتی و برنامه ریزی سازمان صنایع و معان استان خوزستان خاطرنشان کرد: همچنین به پروژه ‌های بزرگ نیز برای اصلاح سیستم ‌های انرژی 80 درصد هزینه بازسازی را تسهیلات پرداخت می ‌کنند که سود آن 11 درصد و مدت زمان بازپرداخت آن پنج ساله و از یک دوره تنفس شش ماهه برخوردار است.

وی تاکید کرد: در پرداخت این تسهیلات، صنایع آسیب ‌پذیر در اولویت قرار دارند و همچنین اصلاح سیستم روشنایی، تعویض الکتروموتورها، نصب خازن، عایق‌ کاری کوره‌ ها، عایق ‌کاری تاسیسات سرمایشی و گرمایشی‌ از جمله اصلاح سیستم ‌های انرژی در واحدهای صنعتی است.
کد خبر 1209814

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha