۲۴ آذر ۱۳۸۹، ۱۵:۴۴

محققی:

برنامه های توسعه ای کشور ملزم به پیوست سلامت است

برنامه های توسعه ای کشور ملزم به پیوست سلامت است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در برنامه پنجم توسعه کلیه برنامه های توسعه ای کشور ملزم به پیوست سلامت هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، محمد علی محققی در نشست با هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان در سخنانی با اشاره به توفیقات به دست آمده در وزارت بهداشت، اظهار داشت: گسترش دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در یکسال گذشته معادل 27 سال قبل از آن بوده است.

وی با بیان اینکه بیش از 80 درصد گسترش دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در مناطق محروم کشور صورت پذیرفته است، یادآور شد: بدون شک شورای گسترش دانشگاهها در این روند از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد چرا که توسعه مراکز پژوهشی و تحقیقاتی امری بسیار ضروری در جهت پیشرفت کشور می باشد و باید مورد اهتمام کلیه مسئولین بویژه مسئولین استانی قرار گیرد.

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این نکته که اگر اعتقاد داریم توسعه سلامت رکن بزرگ و تاثیر گذار در توسعه سایر ابعاد است همه باید تلاش کنیم تا این مهم تحقق یابد، یادآور شد: در این راستا در قالب برنامه پنجم توسعه کلیه برنامه های توسعه ای کشور ملزم به پیوست سلامت شده است.

فعالیت 570 تخت بیمارستانی در مراکز دولتی لرستان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز با اشاره به تاریخچه این دانشگاه بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سال 1362با اولین آموزشکده پرستاری شروع بکار کرد و در سال 1370 با پذیرش دانشجوی پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی ارتقاء یافته است.

اردشیر شیخ آزادی خاطر نشان کرد: در حال حاضر این دانشگاه با بهره مندی از 160عضوهیئت علمی در قالب پنج دانشکده پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی در شهرستان خرم آباد و دانشکده پرستاری در شهرستان الیگودرز مشغول به فعالیت است.

وی همچنین از وجود پنج مرکز آموزشی درمانی در این استان خبر داد و عنوان کرد: این مراکز به استعداد 570 تخت بستری مشغول به فعالیت هستند.

400 دانشجوی پزشکی از دانشگاه لرستان فارغ التحصیل شده اند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به آموزش بیش از یک هزار و 662 دانشجو در این دانشگاه، یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی در قالب 19 رشته تحصیلی شامل یک رشته دکترا، دو رشته کارشناسی ارشد، 12رشته کارشناسی و چهار رشته کاردانی مشغول ارائه خدمات آموزشی است.

شیخ آزادی با اشاره به ظرفیت های موجود در دانشگاه، یادآور شد: تاکنون دو هزار و 500 دانشجو از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند که 60 درصد آنها بومی لرستان بوده است.

وی از فارغ التحصیلی 400 نفر در رشته پزشکی از این دانشگاه خبر داد و یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی لرستان از پتانسیلهای نهفته فراوانی برخوردار است که در صورت توجه مسئولین در توسعه زیرساخت های آموزشی می تواند در بحث آموزش و تربیت نیروهای تخصصی بومی با ماندگاری بالا، تحولی عظیم در استان ایجاد کند.

مصوبه دولت برای ایجاد رشته های دستیاری در بن بست مانع تراشی برنامه ریزان

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های استان لرستان نیز در این نشست در سخنانی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم رویکرد مراکز آموزش عالی و دانشگاهها به تولید علم و نهضت علمی، اظهار داشت: در حال حاضر رویکرد آموزشی حاکم بر دانشگاهها بیشتر معلومات افزایی است نه تولید علم.

وی از مسئولین خواست که با گسترش فضای تحقیق و پژوهش در دانشگاهها، دانشجویان را در مسیر تولید علم قرار دهند.

حجت الاسلام سید محمد طاهری همچنین با اشاره به مصوبه هیئت دولت در سفرهای استانی مبنی بر ایجاد پنج رشته دستیاری تخصصی از کم توجهی و مانع تراشی برخی برنامه ریزان و کارشناسان وزارت بهداشت در تحقق این مطالبه به حق انتقاد کرد و خواستار تسریع در اجرای این مصوبه شد.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های استان لرستان با اشاره به عمق محرومیت استان از مسئولین خواست که بدور از تبعیض، این استان را مورد توجه ویژه قرار دهند.

کد خبر 1211048

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha