به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، آیتالله احمد علمالهدی در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به عاشورای حسینی(ع) و تسلیت این مصیبت اظهار داشت: بندگی خداوند نیازمند مدیریت است که توفیق در این مدیریت را اخلاص می گویند.
وی حماسهای که امام حسین(ع) در عاشورا انجام داد را مدیریت بندگی خدا دانست و ادامه داد: سرآغاز انقلاب کربلا از گودی قتلگاه و اسارت اهل بیت (ع) آغاز شد.
عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه کربلا یک حرکت سیاسی بود نه یک جریان نظامی و درگیری محض عنوان کرد: کربلا یک انقلاب بود و آنهایی که امروز ندای جدایی دین از سیاست را سر میدهند و می گویند افراد دیندار باید در کنار مساجد و عبادتگاهها نشسته و نماز و نیایش و ... کنند تفکر لشگر عمر سعد را داشته و فکر و اندیشه شان مغایر خط امام حسین(ع) است.
وی دلیل سیاسی بودن قیام عاشورای امام حسین(ع) را اسارت اهل بیت(ع) دانست و گفت: حرکت سیدالشهدا(ع) جریانی برنامهریزی شده بود برای ایجاد یک انقلاب و قیام که دلیل آن آوردن 84 زن و بچه به این درگیری است در حالیکه بیشترین زجر را از آوردن آنها خود امام حسین(ع) در روز عاشورا متحمل شدند.
علمالهدی به تشریح مصیبتهایی که این زنان و کودکان در روز عاشورا با دیدن بدنهای پاره پاره شده، استخوانهای زیر سم اسبان خرد شده، سران از بدن جدا شده و شیرخواره سربریده شده در دستان پدر پرداخت و ادامه داد: در شرایط عادی هیچ کودکی تاب توان دیدن دست بریده، استخوان خورد شده، سربریده، بدن بی سر و ... از هیچ کسی را ندارد چه برسد به اینکه آن بدن، پیکر پدرش باشد.
وی با اشاره به این نکته که آوردن زنان و کودکان به این عرصه حساب شده و با برنامه ریزی انجام شده است، گفت: حتی خطبه خوانیها بعد از شهادت امام حسین(ع) و عزیزانشان و میزان اشکهای این زنان و کودکان حساب شده بوده و گویا از قبل برای این منظور آموزش دیدهاند.
علمالهدی به صحنه بردن اسرا در روز یازدهم محرم از کربلا اشاره کرد و ادامه داد: اگر امروز واقعه کربلا همچون قیامی تکان دهند در دنیا اثر گذار است و نه تنها شیعیان و مسلمان بلکه غیر مسلمانها نیز از آن حرکت تکان میخورند اسارت اهل بیت(ع) است که این واقعه را و درگیری را به انقلاب و قیام تبدیل کرد.
وی ادامه داد: بردن اسرا از کنار قتلگاه در چنین روزی اتفاقی نبود بلکه حساب شده و با برنامه ریزی انجام شد به گونهای که ابتکار ررا از لشگر عمر سعد گرفت و آنها را در برخورد انفعالی قرار داد به طوری که بعد از 1400 سال هنوز که هنوز است سخنان یک دختر 3 تا 4 ساله با بدن بدون سر و پاره پاره پدرش بدون تغییر تاریخ برجای مانده است.
خطیب جمعه مشهد با بیان اینکه آغاز قیام کربلا از سخنان این کودک در قتلگاه کنار پیکر بی سر امام حسین(ع) است عنوان کرد: این کودک بدون آنکه غش کند از حال برود و... گویا از قبل برای این روز تربیت شده است با رعایت کمال ادبیات بدون آنکه حرفی از مصیبتهای خود بزند رو به بدن پدر کرده و میپرسد چه کسی رگهای گردنت را برید، چه کسی مرا در کودکی یتیم کرد و... به گونه ای که ترکشهای این انفجار انقلاب لشگر عمر سعد را گرفت تا جایی که لشگر اشقیا و یاران عمر سعد را نیز به گریه در آورد و عمر سعد مجبور شد برای کنار زدن کودک از عربهای بیابانگرد و آن هم با تازیانه و کعب نی کمک بگیرد که اگر حضرت زینب (س) نبود در زیر آن تازیانهها جان میباخت.
نظر شما