۲۷ آذر ۱۳۸۹، ۱۹:۰۷

سالانه 6 هزار میلیارد ریال سوخت در کشور مصرف می شود

سالانه 6 هزار میلیارد ریال سوخت در کشور مصرف می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون کاربردهای فن آوریهای نوین سازمان انرژی اتمی کشور گفت: قیمت مصرف سوخت کشور بر اساس مقیاسهای بین المللی سالانه شش هزار میلیارد ریال است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عبدالله صولت پناه عصر شنبه در مراسم افتتاح نمایشگاه انرژی هسته ای در گرگان افزود: برای هر مقدار برق اگر بخواهیم از نیروگاه فسیلی استفاده کنیم، قیمت گاز در ایران بسیار ارزان است و ارزانترین قیمت آن افزودن بر 300 میلیارد تومان در سال مصرف سوخت کشور است.

وی اظهار داشت: قیمت سوخت نیروگاه اتمی در سال ، یک دهم قیمت سوختی است که به ازای هزار مگاواتی است که در بوشهر تولید می شود، است.
 
وی خاطرنشان کرد: با سرمایه گذاری در نیرورگاه هسته ای، قیمت تولید برق در نیروگاه هسته ای ارزان تر و مقرون به صرفه تر و ارزانتر است.
 
صولت پناه بیان داشت: برگزاری نمیاشگاه هایی فناوریهای هسته در آگاهی بخشی به مردم درباره کاربردهای فناوریهای هسته ای موثر دانست.
 
انرژی هسته ای بمب اتم نیست
 
معاون کاربردها فن آوریهای نوین سازمان انرژی اتمی کشور عنوان کرد: انرژی هسته ای نه بمب اتمی است که در هیروشیما انداختند و به چیز وحشتناکی است.
 
صولت پناه افزود: انرژی هسته ای، بسیار دوست داشتنی و ظریف است و کاربرد این انرژی در درمان سرطانها، افزایش طول نگهداری مواد غذایی، تولید برق، شناسایی آتش در راکتورها، شناسایی آنالیزهای مواد و کاربردهایی در علوم پزشکی، صنعت، کشاورزی و ... است.
 
وی یادآورشد: انرژی هسته ای چیز خشنی مانند بمب اتم که درهیروشیما منفجر کردند، نیست و انرژی در واقع همان پول و ثروت است که می گوید من انسان مهمی هستم.
 
معادل سازی کارمایه بجای انرژی هسته ای
 
معاون کاربردهای فن آوریها نوین سازمان انرژی اتمی کشور بیان داشت: فرهنگستان لغت خوبی را بجای انرژی هسته ای بکارگرفته است و از آن به معنای " کارمایه"  نام برده است.
 
صولت پناه افزود: این واژه در معادل سازی سرمایه همان پول است و انرژی همان پولی است که در بانکهاست و کسی که انرژی زیاد داشته باشد، قدرت و احترام دارد.
 
وی اظهار داشت: علت مخالفت کشورهای دیگر اینست که می خواهند ما ثروت، قدرت و عظمت نداشته باشیم و کشورهای غربی می گویند بیائید ما به شما نیروگاه دهیم و خود به دنبال سوخت نروبد و این به معنای آن است که ما نتوانیم چرخ صنعت هسته ای را بچرخانیم.
کد خبر 1212391

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha