بدترین تصادف جاده ای/

واژگونی اتوبوس گردشگران در مالزی 27 کشته بر جای گذاشت

واژگونی اتوبوس گردشگران در مالزی 27 کشته بر جای گذاشت

کوالالامپور - دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا : واژگون شدن اتوبوس حامل گردشگران تایلندی در مالزی 27 کشته و 10 زخمی برجای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه استار مالزی، در این حادثه که به علت انحراف اتوبوس از جاده به وقوع پیوست 25 گردشگر تایلندی، راننده اتوبوس و راهنمای گردشگران جان خود را از دست دادند.

به گفته افسر ارشد پلیس منطقه پراک سرنشینان این اتوبوس که از منطقه گردشگری کامرون هایلند به سمت کوالالامپور در حرکت بود 34 گردشگر تایلندی و سه مالزیایی بودند.

ذکریا یوسف افزود: راننده اتوبوس در سر یک پیچ جاده نتوانسته خودرو را کنترل کرده و اتوبوس پس از عبور از جدول میان جاده در فاصله 51 متری بر روی سقف خود متوقف شده است.

وی اظهار داشت: این حادثه ممکن است به دلیل سرعت بالای اتوبوس یا مشکل فنی اتفاق افتاده باشد.

در این حادثه که روزنامه استار از آن به عنوان بدترین تصادف جاده ای در تاریخ مالزی یاد کرده 22 نفر در محل حادثه و پنج نفر دیگر پس از انتقال به بیمارستان نزدیک محل حادثه جان خود را از دست دادند.

منطقه توریستی کامرون هایلند در 250 کیلومتری شمال کوالالامپور به علت آب و هوای خنک محل مناسبی برای گردشگران جنوب شرق آسیا می باشد.

کد خبر 1214186

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha