به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، عباس مقتدایی شامگاه یکشنبه در نشست تخصصی جایگاه تحقیقات کاربردی در برنامه ریزی فرهنگی یا اینکه فعالیتهای بسیار زیادی در امر پژوهشی در استان اصفهان انجام شده است، افزود: امید است تا مسیر پربارتری در این عرصه دنبال شود و امروز حوزه تحقیقاتی که در زمینه برنامه ریزی کمک کند نیازمند تشریح است.
وی همچنین با اشاره به دانشگاههای فعال در امر پژوهش اظهار داشت: در این ارتباط دانشگاههای اصفهان، علوم پزشکی، هنر و پیام نور تحقیقات بسیاری را در قالب پایاننامههای دانشجویی انجام داده رساندهاند.
مقتدایی با اشاره به آمار پژوهشهای رسیده توسط ادارت نیز تصریح کرد: این آمار در سطح پائینی قرار دارد که این امر جای انتقاد دارد و میزان این پژوهشها در برخی ادارات دولتی در حد و توان موجود و پاسخگوی نیاز فعلی استان اصفهان نیست.
رئیس پژوهشکده هنرهای سنتی - اسلامی در ادامه گفت: در پاسخ به نامهای که از سوی اداره کل آموزش و پژوهش استانداری به برخی ادارات به منظور کارنامه پژوهشی آنها ارسال شد تعداد 49 نهاد دولتی پاسخی به این نامه ندادند که میتوان اینگونه تلقی کرد که این دستگاهها هیچ پژوهشی نداشته و یا میزان پژوهشهای خود را صفر اعلام کردند.
نظر شما