به گزارش خبرگزاری مهر، حمید صرامی گفت: موادمخدر با نشانهروی هوشمندانه و هدایت شونده، مراکز حیاتی اجتماعی کشور اعم از خانواده، مدارس، دانشگاهها، محلههای شهری و روستایی و محیطهای کاری را هدف قرار داده است و با تلاشی مضاعف سعی در قتل عام آحاد جامعه دارد، لذا با توجه به لزوم فراهمآوردن زمینههای هر چه بهتر مبارزه با موادمخدر و عدم گسترش اعتیاد در جامعه و سالمسازی افراد جامعه از این معضل شوم کنگرههای پیشگیری اولیه از اعتیاد در استانهای سراسر کشور در حال برگزاری است.
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد با اشاره به اهداف این کنگرهها افزود: توسعه دانش و تولید منابع علمی پیشگیری اولیه از اعتیاد، ارتقاء کیفی برنامههای پیشگیری بر اساس دانش و شرایط بومی و ارتقاء سطح دانش تخصصی نیروهای انسانی فعال از جمله اهداف کنگرههای پیشگیری اولیه از اعتیاد به شمار میروند.
صرامی در ادامه تقویت مداخله مراکز علمی و دانشگاهی و جذب نخبگان و متخصصان، شناخت امکانات منطقهای در عرصه پیشگیری، در اولویت قرار گرفتن رویکرد پیشگیری اولیه در ارکان مبارزه با موادمخدر در سطح استانها و ایجاد همگرایی و انسجام برای پشتیبانی علمی برنامههای پیشگیری اولیه از اعتیاد را از دیگر اهداف این کنگرهها برشمرد.
وی با اشاره به برگزاری این کنگرهها اظهار داشت: اولین کنگره پیشگیری اولیه از اعتیاد در تاریخ پنجم آبان ماه سالجاری در یزد برگزار شد و به طور کلی در آبان و آذر ماه امسال تاکنون 12 کنگره پیشگیری اولیه از اعتیاد به ترتیب در استانهای یزد، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، لرستان، زنجان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری، بوشهر، مازندران، کرمان، خوزستان و قزوین برگزار شده است.
صرامی ادامه داد: تا دهه دوم دی ماه امسال نیز 16 کنگره دیگر به ترتیب در استانهای گیلان، قم، گلستان، همدان، اصفهان، فارس، سمنان، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی، هرمزگان، کهکیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، ایلام، کردستان، اردبیل و آذربایجان شرقی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه این کنگرهها با حضور استانداران و شخصیتهای کشوری و لشگری و جمعی از فرهیختگان، نخبگان و مردم در استانهای سراسر کشور توسط ستاد مبارزه با موادمخدر برگزار میشود، افزود: این کنگرهها پذیرای مقالات اساتید، محققین، پژوهشگران و اندیشمندان گرامی در خصوص پیشگیری از اعتیاد هستند.
نظر شما