به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، علی علم الهدی در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور مرکز شیراز گفت: شیراز محل مناسبی برای راه اندازی پژوهشکده گردشگری است و از این رو از علل موافقت دانشگاه پیام نور با محوریت شیراز برای این طرح می توان به جایگاه شهر شیراز به عنوان حوزه جهانگردی وگردشگری اسلامی و همچنین جایگاه علمی این شهر در حوزه علوم انسانی و پایه نام برد.
وی افزود: ارتقای فعالیتهای پژوهشی دانشگاه پیام نور استان فارس وآمار مناسب تعداد استاد تمام و دانشیار، معرفی رئیس دانشگاه پیام نور استان به عنوان پژوهشگر نمونه و همچنین فراهم شدن امکانات و بسترهای مناسب آموزشی و پژوهشی برای راه اندازی این پژوهشکده در شیراز از دیگر علل موافقت دانشگاه پیام نور به شمار می رود.
مدیر کل تحقیقات و خدمات پژوهشی دانشگاه پیام نور در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با اولویتهای این دانشگاه گفت: این دانشگاه درصدد است که طرحهای علوم انسانی را به سمت وسوی مطالعات میان رشته ای در موضوعات علوم انسانی و مطالعات دینی سوق دهد.
وی افزود: در حوزه علوم پایه و فنی مهندسی نیز به حوزه فناوریهای پیشرفته، محیط زیست، بیوتکنولوژی و فناوری اطلاعات توجه و تاکید خواهد شد.
علم الهدی به بررسی مشکلات دانشجویان، اساتید و ساختار دانشگاه پیام نور و بهینه سازی ساختار به عنوان اولویت پژوهشی اشاره کرد ویادآور شد: از طرحهای استانی که به معضلات هر استان می پردازد نیز حمایت می شود.
وی اظهار داشت: در رابطه با حمایت از طرحهای پژوهشی هیچ مشکلی وجود ندارد و طرحهایی که دارای اولویت هستند در صورت مطابق بودن با استانداردهای دانشگاه با هر مبلغی حمایت خواهد شد اما در طرحهای گرانت روند و راهکار قانونی پیشین طی می شود.
مدیر کل تحقیقات و خدمات پژوهشی دانشگاه پیام نور همچنین با تاکید براینکه دانشگاه پیام نوراز ابتدای فعالیت دولت نهم و دهم رشد چشمگیر کمی وکیفی داشته، گفت: در این مدت تعداد اعضای هیئت علمی استادیار و بالاتر در دانشگاه به نحو مطلوبی افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: همچنین رشد فزاینده مقالات منتشر شده اساتید دانشگاه در مجلات بین المللی ISI وISC و افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو درمقطع کارشناسی ارشد و دکتری، نشان دهنده رشد فعالیتهای علمی در دانشگاه پیام نور است و آمارها نیز نشان می دهد رشد علمی چند برابری دانشگاه در پنج سال اخیر قابل مقایسه با سالهای قبل از آن نیست.
نظر شما