اين نويسنده در گفت و گو با خبرنگار ادبي مهر با بيان اين مطلب افزود : در قياسي كلي مي توان گفت كه كتاب هاي منتشر شده در حوزه ادبيات با نوعي بي تفاوتي مواجه مي شوند كه به نبود نقد ادبي و منتقدان حرفه اي بر مي گردد.
بهروز توكلي تصريح كرد : اگر مي بينيم كه نويسندگان خارجي زودتر به دريافت جوايز معتبر ادبي مي رسند و بازار شهرت جهاني را درمي نوردند ، به واسطه اين است كه منتقد را مي پذيرند و به او به چشم يك مزاحم نگاه نمي كنند ، اما در كشور ما هر كس آثار نويسنده اي رانقد كند ، به انحاء مختلفي دچارگرفتاري مي شود و كار به جايي مي رسد كه از نقد كردن دست بردارد ، اما در جاهاي ديگر ، نويسندگان خودشان به منتقدان سفارش مي كنند كه اثر جديدشان نقد شود.
نويسنده ناردانا خاطرنشان ساخت : البته هر كسي هم نمي تواند در جايگاه يك منتقد ادبي ظاهر شود ، يك منتقد بايد حداقل چند بار اثري را كه مي خواهد به نقد بكشد ، مورد مطالعه و بررسي قرار بدهد ، پيشينه ادبي و فكري نويسنده اثر را بشناسد و قضاوت هاي شخصي را وارد فضاي نقد نكند.
جريان " نقد ادبي " ، ايستايي يا پويايي ؟ - 3
بهروز توكلي : نويسندگان خارجي " منتقد " را مزاحم خود نمي دانند / قضاوتهاي شخصي نبايد وارد فضاي نقد شود
خبرگزاري مهر - گروه فرهنگ و ادب : بهروز توكلي - رمان نويس ، گفت : در تمام كشورهاي جهان ، به ويژه كشورهايي كه براي ادبيات و هنر شاني قائل هستند ، نقد ادبي به عنوان قلمروي جدي مطرح است.
کد خبر 121599
نظر شما