به گزارش خبرگزاری مهر، افشار، معاون اجتماعی وزارت کشور در دیدار دبیران کمیتهها و اعضای شورای راهبردی جشنواره فلیم 100گفت: فیلمسازان به عنوان یک رسانه اثر گذار باید جایگاه ویژهای در عرصه فرهنگ داشته باشند و با رویکرد اخلاق محوری و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در این عرصه تلاش مضاعف نمایند.
افشار در ادامه تصریح کرد: بین مولفههای اقتدار ملی مثل سیاست، فرهنگ، اقتصاد و حوزههای دیگر، بخش فرهنگ مهمترین مولفه و تاثیر گذار بر بخشهای دیگر در کشور است.
وی در ادامه افزود: اقتصاد شکوفا و سالم، بدون فرهنگ میسرنمیشود، فرهنگ در اقتصاد نقش تعیین کنندهای دارد و حتی در حوزه سیاست موثرترین عنصر است تا زمانی که سیاستمداران اخلاق سیاسی اسلامی نداشته باشند چه بسا تلاششان به لطمهای در این حوزه تبدیل شود، رویکرد حل آسیبهای اجتماعی باید مقدم بر تقویت فرهنگی باشد و فیلمسازان نقش بسزایی برای رسیدن به این اهداف دارند.
حسین ربانی غریبی دبیر جشنواره فیلم 100 هم در این نشست با بیان اینکه اعتلای فرهنگ اخلاق از محورهای این دوره از جشنواره است گفت: میخواهیم سازمان مردم نهادی با عنوان فیلم 100را به ثبت برسانیم و از این پس باشگاه فیلم 100با برگزاری جشنواره،کارگاه های آموزشی و... به حمایت فیلمسازان جوان در عرصه فرهنگ و اخلاق بپردازد.
چمیگو، مشاور معاون اجتماعی وزارت کشور با حضور در این نشست گفت: فیلم کوتاه ظرفیتی است که فیلمسازان ما کمتر به سراغ آن میروند و لازمه پر نمودن این خلاء با توجه به تاثیرگذاری فیلم کوتاه برای مخاطب ،ایجاد فضایی برای هنرمندان است که خود به این دغدغه برسند که فیلم کوتاه در حوزههای اجتماعی بسازند.
محمد خزائی مشاور رسانهای معاون اجتماعی وزارت کشور، تهیه کننده و کارگردان سینمای ایران هم در این نشست گفت: حرکت فیلمسازان جوان در شناسایی و ساخت فیلمهایی در حوزه آسیبهای اجتماعی، نیازمند بسترسازی و حمایت متولیان فرهنگی است.
نظر شما