سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح در گفتگو با خبرنگار مهر، به مناسبت فرا رسیدن سالروز هتک حرمت عاشورا و همچنین حماسه نهم دیماه، اظهار داشت: طی سه دهه اخیر دشمن تلاش اصلیش متوجه تضعیف منابع قدرت جمهوری اسلامی ایران بوده است.
وی با بیان اینکه برخورد با عاشورا از این منظر قابل تحلیل می باشد، گفت: هرگاه دشمن بتواند ارکان و پایه های اصلی یک نظام و یا یک مکتب و مردم را تحت تاثیر قرار دهد، می تواند نفوذ در بدنه کشور آماج را فراهم کند.
معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: بر این اساس در یک روند طولانی و برحسب دهها سند موجود ملاحظه می شود که عاشورا مورد حمله وتهاجم دشمن اعم از مخالفان داخلی و خارجی قرار می گیرد و هدف آنان این بود که ارزشهای اصیل و گرانسنگ و بی نظیر مردم ایران را مورد خدشه قرار دهند.
وی با اعلام اینکه آنچه در عاشورای 88 توسط ضدانقلاب رخ داد محصول سالها طراحی و برنامه ریزی دشمن بود، گفت: درحوادث مختلف علیه انقلاب اسلامی اصل بر تحرکات سیاسی و اجتماعی بود در حالیکه در حادثه دردناک عاشورا اصل بر تحرک ضد دینی و ضد مذهبی است ضمن اینکه ضد انقلاب به دنبال تحرکات نظری که در سخنرانی ها و رسانه های عمدتا مکتوب که قابل ردیابی هستند، دست به اقدام عملی زد زیرا دشمن بدنبال برخورد عملی با محتوای انقلاب اسلامی بود.
سردار جزایری با بیان اینکه در مقابل تحرکات نظری و عملی دشمن در دین ستیزی که خمیرمایه اصلی انقلاب اسلامی است و با آشکار شدن اهداف و منظورهای دشمنان داخلی و خارجی و بویژه آشکار شدن بیشتر حضور بیگانگان در عرصه های ضد انقلابی و بالاتر از همه مدیریت فوق العاده رهبر معظم انقلاب و قداست ذاتی ولایت فقیه مردم در برابر فتنه و کودتای بزرگ سال گذشته به میدان آمدند، گفت: این امر نشانگر آن است که پتانسیل فوق العاده ای در بدنه مردمی نظام وجود دارد.
وی اضافه کرد: عمق این رویداد تا آنجاست که به نظر اینجانب چنین پتانسیل عظیمی حتی در دوران جنگ تحمیلی و دفاع جانانه هشت ساله ملت بزرگوار ایران اسلامی آنطور که در 9 دی تجلی یافت، ظهور و بروز نیافت.
رئیس کمیته تبلیغات دفاعی کشور خاطرنشان کرد: بر این اساس چند نتیجه گیری می توان داشت، ملت ایران به اصول و ارزش های اسلامی و انقلابی پایبند است، نظام جمهوری اسلامی ایران در ذات خود ضد کودتاست، مدل رهبری ولایت فقیه توان هدایت و رهبری جوامع اسلامی در برابر جنگ سخت و جنگ نرم را دارد، براین اساس با توجه به شناسایی بسیاری از آسیبهای دشمن ، تحرکات آفندی علیه دشمن کار دشواری نیست.
وی با اشاره به اینکه در جریان 9 دی سال 88 بوضوح دیده شد بسیاری از جریانات، گروهها و احزاب سیاسی نه تنها پیش قراول تحرکات اجتماعی نیستند بلکه بدنبال تحرکات مردمی، از خود عکس العمل نشان می دهند، گفت: در ایران اسلامی مدل خاصی از رفتار سیاسی در حال تجربه شدن است و لذا نخبگان وتحصیل کردگان باید توجه داشته باشند که در تحلیل حوادث و رویدادها توجه اصلیشان به مدل های غربی نباشد.
سردار جزایری افزود: اصالت رویداد بزرگ 9 دیماه سال گذشته به رابطه میان ملت و رهبر مربوط است و باید این مدل و ابعاد مختلف آن مورد مطالعه جدی قرار گیرد تا بهره های بیشتری از آن نصیب جامعه شود.
نظر شما