به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي شهرداري تهران ، مهندس صابر مسعودي با اشاره به تدوين طرح ساماندهي قنوات شهر تهران اظهار داشت: در پي انجام بازديدهايي از تمام مناطق شهر تهران اطلاعات لازم در خصوص وضعيت موجود قنوات و مشكلات آنها استخراج شده و بر اساس آن برنامه ريزي براي احياي قنوات بر اساس اولويت بندي مناطق صورت گرفته است.
وي افزود: بر اساس تحقيقات صورت گرفته حدود 424 قنات در سطح تهران وجود دارد كه هم اكنون حدود 70 تا 80 چشمه توسط شهرداري ، شهروندان و سازمان هاي ديگر براي مصارف مختلف به صورت ناقص مورد بهره برداري قرار مي گيرد كه البته براي اين قنوات نيز بايد در صورت داشتن برنامه توسعه اي و برداشت گسترده تر، سازه مستحكمي را ايجاد كرد و مابقي قنات ها هم بايد مجددا احيا شوند.
مسوول پروژه احياي قنوات ستاد محيط زيست شهرداري تهران گفت: در سال آينده بخشي از بودجه عمراني شهرداري هاي مناطق براي احياي قنوات اختصاص يافته و به طور تقريبي در هر منطقه حدود 5 قنات مهم ومشكل دار احيا مي شود.
به گفته وي بر اساس برآورد اوليه با اجراي فاز اول طرح احياي بخشي از قنوات مهم تهران كه در سال آينده اجرا مي شود بالغ بر 110 ميليون متر مكعب آب در سال از حدود 50 درصد اين قنات ها استحصال مي شود.
مسعودي در پايان با تاكيد بر نقش فرهنگ سازي و آشنايي شهروندان با فوايد و ويژگي هاي قنات ها گفت : بايد در خصوص قنات ها به عنوان يكي از مظاهر و نماد هاي فرهنگي كشور كار فرهنگي بيشتري شده و به مردم معرفي كرد.
نظر شما