به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، در این همایش که شامگاه سه شنبه با هدف اعلام رسمی تاسیس انجمن و نیز معرفی اهداف، فعالیتها و ظرفیتهای آن با حضور معاون و مدیر فرهنگی، رئیس و مدیر گروه مکانیک دانشکده مهندسی و برخی دیگر از مسئولان و اساتید برگزار شد، معاون فرهنگی دانشگاه با اشاره به فعالیتهای جدید در دست انجام این معاونت، تعداد قابل توجه انجمنهای علمی دانشگاه و فعالیتهای ارزشمند آنها اولویتهای کاری خود را در این حوزه برشمرد.
علیرضا مخبر دزفولی اعلام "تقویم برنامههای سال آینده" با ذکر روز و ساعت و محل اجرا و نیز تعیین اهداف سال آینده و پیشبینی بودجه و امکانات را قبل از سال جدید توسط انجمنها، کانونها و تشکلها لازم دانست و تصریح کرد: ما هم موظفیم بعد از بررسی برنامه های اعلام شده به طور شفاف میزان بودجه در نظر گرفته شده برای هر برنامه را در ابتدای سال آینده اعلام کنیم تا انجمنها، کانونها و تشکلها تکلیف خود را بدانند و بتوانند برای عملیاتی کردن برنامه ریزی خود اقدام کنند.
وی تهیه آئین نامه و اساسنامه مشترک (تیپ) برای فعالیتهای تمامی کانونها و انجمنها را لازم دانست و اضافه کرد: با تاسیس سایت جامع معاونت فرهنگی که توسط گروهی از دانشجویان در حال طراحی است، از این پس تمام اطلاع رسانیها، نظرسنجیها مسابقات فرهنگی و .. از طریق این سایت و سامانه پیام کوتاه معاونت امکانپذیر خواهد بود که این اقدام ضمن فراهم کردن امکان اطلاع رسانی سریع، حذف هزینه های اطلاع رسانی سنتی را نیز در پی دارد.
معاون فرهنگی دانشگاه خاطرنشان کرد: آئین نامه ارزیابی انجمنها، کانونها و تشکلهای دانشگاه شامل مواردی مانند اعلام به موقع اهداف و برنامه ها و درصد تحقق آنها، میزان جلب مشارکت دانشجویان، داشتن گزارشات نظرسنجی از برنامه ها، ارائه راهکارهای اصلاحی برای رفع نارضایتی های مخاطبان برنامه ها و... در دست تدوین است.
مخبر دزفولی با اشاره به اینکه انجمن علمی تحصیلات تکمیلی نخستین انجمن علمی در این سطح در دانشگاه های استان است از اعضای این انجمن درخواست کرد برنامههایی در خور نام بلند دانشگاه شهید چمران و دانشجویان نخبه تحصیلات تکمیلی ارائه کرده و در حوزه های مختلف از نظرات نخبگان دانشکده استفاده کنند.
رئیس دانشکده مهندسی همزمان شدن اعلام رسمی تاسیس انجمن، با آغاز به کار هفته پژوهش در دانشگاه را به فال نیک گرفت و گفت: باید از ظرفیتهای علمی پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حوزه های مختلف پژوهشی و کاربردی نهایت استفاه صورت گیرد.
محمود جورابیان ادامه داد: دانشکده مهندسی بیشترین تعداد دانشجویان، انجمنها و تشکلها را در مقایسه با سایر دانشکده های دانشگاه دارد با این وجود، از لحاظ امکانات و منابع از جمله فضاهای آموزشی پژوهشی بسیار محدود است.
مدیر گروه مکانیک دانشکده مهندسی نیز با اشاره به آثار مثبت شکل گیری چنین انجمنی، یکی از ویژگیهای بسیار مثبت آن را یکپارچگی آن در میان همه رشته های دانشکده عنوان و اظهار امیدواری کرد که این اتحاد و یکپارچگی در آینده نیز حفظ شده و انجمن به رشته های منفرد تجزیه نشود.
افشین قنبر زاده در ادامه پیشنهاد تاسیس انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه شهید چمران را نیز مطرح کرد.
نظر شما