شاهین فرهت آهنگساز ضمن بیان این مطلب در خصوص کم و کیف حضور اساتید موسیقی در جشنواره موسیقی فجر در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت : جشنواره موسیقی فجر مرکب از دو بخش اساسی است یک بخش رقابتی جشنواره که شانس حضور و ارزیابی توانایی هنرمندان جوان در 4 بخش موسیقی ردیف دستگاهی، موسیقی کلاسیک، آواز جمعی و آهنگسازی را می دهد و دیگر حضور اساتید موسیقی در این جشنواره است که هم مایه خشنودی مخاطب است و هم به نوعی اعتبار جشنواره موسیقی فجر به شمار می رود.
این استاد دانشگاه در ادامه افزود : البته من هم مانند بسیاری از اساتید موسیقی معتقد هستم که باید جشنواره ای مجزا به منظور عرضه آثار هنرمندان و همچنین کسب درآمد برای اساتید ترتیب داده شود اما متاسفانه هنر موسیقی محدود به یک جشنواره در طول سال شده است که این رویداد فرهنگی قادر به پاسخگویی نیاز مخاطب نیست.
وی در ادامه صحبت های خود به نخستین کنسرت گروه موسیقی کوارتت زهی "دانشگاه تهران" در بیست و ششمین جشنواره موسیقی فجر خبر داد و گفت : در جلسه ای که در خصوص چگونگی برنامه ریزی جشنواره موسیقی فجر داشتیم پیشنهاد اجرای کوارتت زهی "دانشگاه تهران" را در بخش جنبی موسیقی ارکسترال مطرح کردم که مورد قبول واقع شد و تمرین های این کوارتت زهی آغاز شد و قرار است یک اجرا در بخش جنبی جشنواره داشته باشیم.
سرپرست کوارتت زهی "دانشگاه تهران" در ادامه به قطعاتی که توسط این گروه موسیقی اجرا می شود اشاره کرد و گفت : یک کوارتت شماره 4 از آثار خودم اجرا می شود و در ادامه کوارتت شماره 15 در ری مینور از موزارت و همچنین آثاری از بتهوون و هایدن به روی صحنه می رود.
لازم به ذکر است ستاره بهشتی مدیرهنری این کوارتت و نوازنده ویولا، مازیار ظهیرالدینی و بابک کوهستانی ویولن و آیدین احمدی نژاد ویولنسل از جمله نوازندگان این گروه موسیقی است.
نظر شما