سعید سلطانی در گفتگو با مهر با اشاره به تامین منابع مورد نیاز این بخش در راستای هدفمندی یارانه ها گفت: اتحادیه به دولت پیشنهاد داده است که در هر استان، کمیته هایی با حضور استاندار، سازمان جهاد کشاورزی، صنایع، بازرگانی، بهداشت و درمان و اتحادیه دامداران و فرآورده های لبنی تشکیل شود تا قیمت گوشت و شیر در هر استان تعیین شده و هزینه های تولید برآورد شوند.
وی افزود: باید هزینه کلیه عوامل تولید ونهاده های دامی در این کمیته ها محاسبه شود و مابه التفاوت آن با مقداری که کارخانجات خریداری می کنند، به طور مستقیم به کشاورزان پراخت شود.
سلطانی با اشاره به پرداخت این مابه اتفاوت از سوی دولت، گفت: براساس این طرح، تسهیلات در هر استانی به میزان متفاوت به دامداران پرداخت می شود.
مدیر عامل اتحادیه دامداران با تاکید بر تامین نهاده های دامی در این بخش، تصریح کرد: 70 درصد از هزینه های دامداران مربوط به قیمت خوراک دام است که تولید و قیمت این نهادهها هم اغلب در اختیار دولت قرار دارد.
سلطانی افزود: در تدوین بسته های حمایتی، اتحادیه از دولت درخواست کرده است که قیمت جو، ذرت و سبوس را ثابت نگه دارد تا با توجه به افزایش هزینه در حامل های انرژی هزینه های دیگری به این بخش تحمیل نشود.
وی با بیان اینکه قیمت ذرت از اسفند سال گذشته 60 درصد و جو بیش از 100 درصد و کنستانتره دام 30 تا 35 درصد گران شده است، گفت: افزایش قیمت در حالی اتفاق افتاده است که در انبارهای سازمان تعاون روستایی مقدار بسیار زیادی جو ذخیره شده است.
نظر شما