نواب نوری در مورد مشکل ورود تجهیزات تیراندازی به ایران که سالهاست مشکل اصلی تیم ها و باشگاه های مختلف است با اشاره به نشست مسئولان این فدراسیون با صنایع دفاع گفت: سازمان صنایع دفاع، نماینده وزیر دفاع در امور سلاح و مهمات و فدراسیون تیراندازی سه رکن اصلی تصمیم گیری در خصوص ورود تجهیزات ورزشی تیراندازی به کشور در این نشست بودند. رئیس سازمان صنایعدفاع بعد از شنیدن صحبتها و مشکلات ما بر این مسئله تاکید کرد که سازمان صنایع دفاع برای کار ورزش به هیچ عنوان نباید دنبال سود و منفعت باشد و باید تجهیزات را با قیمت تمام شده در اختیار جامعه تیراندازی قرار دهد.
وی با بیان اینکه کیفیت ساخت فشنگ و تجهیزات و ورود آنها یکی از تاکیدات مهم فدراسیون تیراندازی بود، تصریح کرد: مقرر شد تا تجهیزات وارد شده یا ساخته شده در داخل کشور از لحاظ کیفیت شرایط خوبی داشته باشند و در سه سطح حرفهای، نیمه حرفهای و همگانی در اختیار باشگاهها و هیئتهای تیراندازی قرار گیرند.
نوری با اشاره به اینکه یکی از نگرانیها ورود به موقع این تجهیزات به کشور بود، گفت: مقرر شد ترتیبی اتخاذ شود تا صنایع دفاع بیشتر از ظرفیت خود تجهیزات را تهیه کند. ما بر این مسئله تاکید داشتیم که نباید باشگاهی برای گرفتن فشنگ و تجهیزات به سازمان صنایع دفاع مراجعه کند و بگویند نداریم، این اتفاق به هیچ عنوان نباید رخ دهد. در این جلسه بر این مسئله توافق شد که بخش خصوصی یعنی همان باشگاهها نباید به خاطر مشکل نبود تجهیزات ضرر و زیان بدهند و در این صورت سازمان صنایع دفاع باید خسارت مالی آنها را متقبل شود.
"با توجه به اینکه بازهم ورود تجهیزات برعهده سازمان صنایع دفاع است در صورت بروز مشکل راهکار دیگری برای حل مشکلات طرح شده است؟" دبیر فدراسیون تیراندازی در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر گفت: مقرر شد تا نماینده وزیر دفاع به همراه فدراسیون تیراندازی این اختیار را داشته باشند که در صورتی که سازمان صنایع دفاع نتوانست تجهیزات باشگاهها را تامین کند به این بخش وارد شده و به کمک یکدیگر مجوز ورود تجهیزات را به یک شرکت خصوصی بدهند تا باشگاهها به تعطیلی نرسند.
" با در نظر گرفتن تخصصی بودن رشته تیراندازی و اینکه تیراندازان ملیپوش باید با تجهیزات شخصی خود تمرین کنند، فدراسیون امتیازی نیز از این کمیته درخواست کرده است؟" وی در این خصوص خاطرنشان کرد: تجهیزات تیم ملی تخصصی و با ظرافتهای خاصی همراه است. به همین دلیل تصمیم برای تهیه مایحتاج تیم ملی برعهده خود فدراسیون گذاشته شده است. البته برای ورود این تجهیزات حد و سقفی تعیین شد
نوری در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر که "چه تضمینی برای اجرای این تفاهم همکاری و ادامه نیافتن مشکلات ورود تجهیزات تیراندازی وجود دارد؟"، گفت: در صورت اجرای مصوبات این طرح حداقل 70 درصد مشکلات تیراندازان حل خواهد شد. از دستور دادن تا اجرا به شکل کامل یک پروسه زمانی نیاز است. اما در این نشست مصوب شده که چنانچه صنایع دفاع نتواند خواسته باشگاهها، هیئتها و فدراسیون را در سریعترین زمان ممکن اجرا کند نماینده وزیر دفاع به همراه فدراسیون وارد کار خواهند شد.
"آیا نظارتی هم بر ورود تجهیزات به باشگاههای خصوصی انجام میشود؟"، نوری در پاسخ به این پرسش نیز گفت: نظارت بر ورود تجهیزات به باشگاههای خصوصی برعهده ما نیست، برعهده دبیر کمیته تشکیل باشگاههای ورزشی تیراندازی است که نماینده حراست سازمان تربیت بدنی این مسئولیت را برعهده دارد.
" به نظر می آید با اجرای این طرح مشکلات تیراندازان کاملا رفع خواهد شد؟"، نوری در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر خاطرنشان کرد: اگر میخواهند مشکل به طور کامل حل شود باید بحث ورود سلاح و مهمات ورزشی بر عهده خود فدراسیون قرار بگیرد. این بار مدیرعامل صنایع دفاع با پیگیریهای ما وارد شده است. اولویت آنها بحث دفاع است و در صورتی که ماموریت دیگری برای آنها مهم باشد به ورزش نمیپردازند. ورزش بعد امنیتی ندارد، سیاست گذاری و اختیارات ورود تجهیرات و ساخت آن اگر برعهده فدراسیون باشد دیگر چنین جریاناتی به وجود نمیآید.
وی تاکید کرد: فدراسیون تیراندازی در این صورت تا جایی که بتواند تجهیزات خود را از داخل کشور و براساس قراردادهای موجود با صنعت تامین خواهد کرد. این جلسه بیشتر برای حل مشکل باشگاههای خصوصی بود که با هزینههای کلان در کشور راهاندازی شده اند. هرچند وظیفه فدراسیون تیراندازی برگزاری این نشست و حل مشکل نبود اما هیچ رشتهای بدون باشگاه نمیتواند کار حرفهای انجام دهد و ما برای بقا و توسعه این رشته باید برای حل مشکل باشگاهداران قدم بر میداشتیم. مطمئنا اگر هر بخشی وظیفه خود را انجام دهد قبل از اینکه مشکلات تبدیل به بحران شوند حل خواهند شد.
نظر شما