به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی گلمکانی با اشاره به راه اندازی کانونهای جدید در مناطق 22 گانه گفت: هم اکنون راه اندازی کانونهای جوانان را در برنامه داریم و تا پایان سال تعدادی از این کانونها فعال می شوند.
وی با بیان اینکه 30 درصد موارد سلامت مربوط به مباحث درآمد و پزشکی است ادامه داد: 70 درصد آن را عوامل اجتماعی(بیکاری، فقر، اعتیاد و...) تشکیل می دهد که تهدید کننده های اصلی سلامت هستند.
گلمکانی، ارتقاء مفهوم سلامت در سطح جامعه را نیازمند ورود تمام نهاد های اجتماعی در این مقوله دانست و افزود: شهرداری به عنوان یک نهاد اجتماعی و با اتکا به شعار اصلی خود (تبدیل شدن از یک نهاد خدماتی به یک نهاد اجتماعی) به این مقوله مهم (ارتقاء سلامت جامعه ) قدم گذاشته و این مهم را وظیفه اصلی خود می داند.
وی اضافه کرد: سلامت مانند نقشه ای است که از پازلهای متعدد تشکیل شده و زمانی مفهوم اصلی آن هویدا خواهد شد که در کنار هم چیده شوند و در صورت نبود یکی از پازلها به مفهوم نهایی لطمه وارد می شود.
گلمکانی با اشاره به شعارجهانی سلامت مبنی بر سلامت برای همه از طریق سلامت همه اظهار داشت: این مفهموم در ابتدا با مشارکت تمامی اعضاء کانونها و همچنین شهروندان محقق می شود.
مدیر کل اداره سلامت شهرداری تهران با اشاره به اینکه هم اکنون در 374 محله شهر تهران 374 خانه سلامت راه اندازی شده است گفت: خانه های سلامت به عنوان مرکز فرماندهی سلامت محله ها در نظر گرفته شده است.
وی هدف از افتتاح کانونهای سلامت را شکوفایی ظرفیتها و پتانسیل شهروندان در قالب این کانونها دانست و تاکید کرد: تنها با مشارکت مدیران کانونها و شهروندان می توانیم به استانداردهای سلامت جهانی دست یابیم.
گلمکانی، با بیان اینکه نتوانستیم در کارهای تیمی قوی عمل کنیم ادامه داد: این امر نیازمند آموزش است ضمن اینکه باید همیشه از تجربیات افراد سالخورده نیز در پیشبرد اهداف استفاده کرد.
نظر شما