به گزارش سرويس سياسي "مهر" وي افزود: مصلحت نظام اين است كه دنيا احساس كند كه ايران از حيث دارا بودن انسانهاي توانا مستعد است و در انقلاب ،قدرت ساختن مديران لايق فراوان است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر اين كه در هر مصدري كه نظام و مردم احساس كند وجودم در ان مثمر ثمر است حضور خواهم يافت،افزود: هنوز زود است كه قضاوت كنيم كه به اين ضرورت رسيده ايم البته عنصر جديد براي نظام بهتر است.
هاشمي رفسنجاني با توجه به چالشهاي داخلي و خارجي فراروي كشور و مطالبه تحول و تعارض موجود،اداره كشور را براي رئيس اجرايي آينده دشوار خواند.
وي با ارائه تحليلي از شرايط داخلي و و موقعيت ايران در نظام بين الملل گفت: چالش اصلي در داخل جامعه ما تعارض افراطي است كه درربع قرن بعد از انقلاب اسلامي سابقه نداشته است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اين كه در حال حاضر كشور ما به مرحله اي رسيده است كه بايد تصميم هاي اساسي و شجاعانه اي اتخاذ كرد تا از درجازدن در چالش ها عبور كند، صريح كرد: از دشمنان و قدرتهاي استكباري جز كارشكني و يافتن نقاط ضعف انتظاري نيست اما با كمال تاسف در داخل برخي به جاي تقويت مديريت و طرحهاي راهبردي در صدد بزرگنمايي ضعف ها و ناديده گرفتن قوت ها هستند.
هاشمي رفسنجاني در بخش ديگري از سخنانش به ايجاد فضاي تعاون نسبي،اشتغال و شيوه كارآفريني جديد ،سياست واقعي،تعامل جهاني به جاي دشمن تراشي را از راهكارهاي مهم پيشرفت و ترقي جامعه ذكر كرد و افزود: در صورت وجود نزاع هاي داخلي و خارجي نه تنها سرمايه اي وارد كشور نخواهد شد بلكه موجبات فرار سرمايه از كشور را فراهم خواهد كرد.
بنابر اين گزارش در ابتداي اين ديدار اعضاي شوراي مركزي مجمع متخصصان ،آقايان زارع ، نصيري، آقايي، زواره اي و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي شركت كننده در اين جلسه ، نظرات خود را در مورد شرايط سياسي كشور ارائه دادند.
اين افراد از جمله چالش هاي احتمالي فراروي ايران در داخل و خارج از كشور را چالش هاي سياسي، شكاف طبقاتي، توسعه گرايي و ديوان سالاري، بحران هويت و فرهنگ ذكر كردند.
نظر شما