به گزارش خبرگزاری مهر، این شاعر آیینی و دفاع مقدس گفت: 30 سال عمر کمی نیست که بخواهیم آن را نادیده بگیریم و نگران وضعیت ادبیات انقلاب نباشیم، البته جایگاه شعر دفاع مقدس کمی از آن بهتر است اما در مجموع باید فعالیتهای بیشتر و موثرتری انجام شود.
وحیدی با اشاره به نقش کنگره سراسری "شعر دفاع مقدس" اظهار داشت: این کنگره که پرچمدار یک دوره درخشان تاریخی است، باید در جهت کاستن از وجه مالی و بالا بردن غنای معنوی تلاش کند.
وی گفت: به اعتقاد من فعالیتهای فرهنگی بهتر است به گونهای سامان داده شود که بار مالی زیادی بر گرده فرهنگ جامعه تحمیل نشود و این تنها با بالا بردن وجه معنوی جوایز میسر میشود.
این شاعر همچنین از سیدحسن حسینی، قیصر امینپور و سپیده کاشانی به عنوان شاعرانی که دغدغه انقلاب و ترویج فرهنگ جهاد را داشتند، یاد کرد و گفت: متأسفانه این روحیه در ادبیات ما عمومی نشد و حالا پس از سالها که از جنگ گذشته است، بچههای جوان اگر بخواهند شعرهای حزنانگیز بگویند، مقداری عناوین دفاع مقدس را به شعرهایشان اضافه میکنند.
وی با اشاره به حال و هوای دوران جنگ تحمیلی یادآور شد: ما در آن روزگار تحت تأثیر جنگ بودیم و میرفتیم جبههها و در شهرهای مختلف میگشتیم و با رزمندگان صحبت میکردیم؛ خودمان زیر بمب، خمپاره و آتش دشمن بودیم و به چشم، ایثار و از خودگذشتگیها را میدیدیم.
وحیدی با تاکید بر اینکه روح حاکم بر جبههها در دوران هشت سال دفاع مقدس اخلاق و منش اسلامی بود تصریح کرد: شاعران جوان، امروز هم باید آن قبیل فعالیتهای مخلصانه را مدنظر قرار دهند و به گونهای شعر بگویند که پایههای مذهبی و انسانی انقلاب و دفاع مقدس مستحکمتر شود.
نوزدهمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس، اسفند ماه سال جاری در یزد برگزار میشود.
نظر شما