به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، موسی الرضا ثروتی ظهر یکشنبه در بازدید از کارخانه کمپوست بجنورد اظهار داشت: ساخت کارخانه کمپوست از سال 83 شروع شده و از سال 87 سعی بر آن شده است که ساخت این کارخانه به شهرداری واگذار شود.
وی عنوان کرد: به دلیل نبود امکانات مالی و عدم تعهدات شهرداریهای آشخانه، اسفراین و شیروان تنها 85 درصد از فعالیتهای ساخت صورت گرفته است.
ثروتی ادامه داد: اگر احداث این کارخانه به بخش خصوصی واگذار می شد، روند عملیاتی احداث این کارخانه با سرعت بیشتر و هزینه کمتری صورت می گرفت.
عضو کمیسیون برنامه ریزی مجلس خاطر نشان کرد: شهرداری باید توجه بیشتری نسبت به بخش خصوصی داشته باشد.
وی در مورد کمکهای دولت نیز عنوان کرد: توسط وزارت کشور کمکهای مالی صورت گرفته است ولی این کمکها با تاخیر انجام و شهرداری بجنورد تنها با اعتبارات خود در حال ساخت این کارخانه است.
مدیرعامل شرکت کمپوست بجنورد نیز گفت: این پروژه با هدف زیست محیطی و بهداشتی، کنترل و مهار سالانه 33 میلیون لیتر شیرآبه تولیدی و 25 هزار تن گاز گلخانه ای، جلوگیری از تخریب سالانه 3.5 تا پنج هکتار زمین کشاورزی، حذف سالانه دو هزار و 500 تن زباله پلاستیکی، تولید سالانه 15هزار تن کود ارگانیک دار کمپوست و ایجاد اشتغال مستقیم برای 150 نفر در سال 85 راه اندازی شد.
عید محمد ارجمند عنوان کرد: این کارخانه ظرفیت بازیافت 250 تن زباله در یک شیفت کاری را دارد و می تواند روزانه 750 تن زباله در سه شیفت کاری را بازیافت کند.
وی گفت: میزان تولید زباله های استان روزانه 250 هزار تن است و این کارخانه می تواند عملیات بازیافت را در یک شیفت کاری انجام دهد.
نظر شما