به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، مسلم پورنصرت در مراسم افتتاح آبرسانی به روستای چشمه میران بخش شاهو در شهرستان روانسر، با بیان اینکه هم اکنون هزارو500 روستای بالای 20 خانوار استان دارای تاسیسات آبرسانی هستند، اظهارداشت: مطالعات آبرسانی به 460 روستای استان انجام که اعتبار مورد نیاز آن 600 میلیارد ریال برآورد شده که در صورت تامین اعتبار در کوتاهترین زمان کار آبرسانی به این روستاها انجام خواهد شد.
شاخص برخورداری روستاهای استان کرمانشاه از آب آشامیدنی 82 درصد است
وی شاخص برخورداری روستاهای استان از آب آشامیدنی را 82 درصد عنوان کرد و تصریح کرد: پیش بینی می شود تا پایان برنامه پنجم توسعه این میزان به 95 درصد برسد.
پور نصرت اظهار داشت: در سالجاری 80 میلیارد ریال اعتبار برای 130 پروژه این شرکت اختصاص یافته است و هم اکنون پیشرفت فیزیکی این طرحها 78 درصد می باشد.
وی تصریح کرد: با توجه به کاهش بارندگی طی چند سال اخیر منابع آبی با تنش کم آبی و بعضاً قطع آب مواجه شده اند که این شرکت جهت کاهش اثرات ناشی از بحران خشکسالی اقدام به تامین آب روستائیان به تانکر سیار نموده و در حال حاضر 220 روستای استان به این صورت آبرسانی می شوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: میانگین مصرف آب خانگی در روستاهای استان حدود 21 متر مکعب در ماه می باشد.
گازرسانی به 40 روستای منطقه اورامانات تا پایان آغاز می شود
نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی نیزدر این مراسم گفت: با پیگیری انجام شده تا پایان سالجاری به 40 روستای منطقه اورامانات گازرسانی می شود.
سیدفتح الله حسینی افزود: قانون هدفمند کردن یارانه ها انقلاب بزرگ اقتصادی است و همراهی مردم با دولت زمینه ساز اجرای دقیق این قانون بود.
وی تحقق عدالت اجتماعی را از مزایای اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها دانست و تصریح کرد: بهره مندی بیشتر مناطق محروم و قشر آسیب پذیر جامعه از سرمایه ملی از دیگر مزایای اجرای این قانون است.
حسینی اظهارداشت: مردم وارث و میراث دار این انقلاب هستند و مهمترین و اصلی ترین دغدغه مسئولین باید خدمت به مردم باشد.
در پایان این مراسم، پروژه آبرسانی به روستای چشمه میران شهرستان روانسر به بهره برداری رسید.
برای اجرای این طرح به طول 20 کیلومتر خط انتقال و توزیع و بهره مندی 130 خانوار بیش از یک میلیارد و 200 میلیون ریال هزینه شده است.
نظر شما