سید مهدی صادق در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به محدودیت زمین و همچنین اکوسیستم شکننده گیلان ایجاد صنایع هایتک به رغم داشتن ارزش افزوده قابل توجه ضمن کاهش نرخ بیکاری در پویایی اقتصادی استان نقش موثری دارد.
وی همچنین با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در صنایع سخت مثل خودروسازی اهمیت ویژه ای دارد، اظهارداشت: دنیا و اقتصاد آینده از آن کشورهایست که در حوزه صنایع نوین فعالیت می کنند، صنایعی که با حداقل نیروی انسانی بیشترین بازده را خواهند داشت.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: ارزش افزوده بالای صنایع نوین باعث شده رویکرد کشورهای پیشرفته از سمت صنایع سخت مثل فولادسازی، خودروسازی و سایر موارد به سمت صنایع نوین باشد.
وی خاطرنشان کرد: فناوری های نوین نقش مهمی در پیشرفت یک کشور در حوزه های مختلف از جمله پزشکی و صنعت دارند که استفاده از چنین فناوری های در هر بخش، ارتقای اقتصاد را در پی خواهد داشت.
صادق با تاکید بر اینکه ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی و راه اندازی صنایع پیشرفته در گیلان یک ضرورت است، افزود: با توجه به ارزش افزوده بالا و برخورداری از فناوری روز، ایجاد صنایع هایتک به استان از نظر اقتصادی مناسب است.
وی در ادامه به توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در گیلان اشاره کرد و بیان داشت: با وجود امکانات بالقوه فراوان و تولید انواع محصولات کشاورزی دراستان به دلیل فقدان صنایع تبدیلی و تکمیلی کافی در بخش کشاورزی و همچنین صنایع بسته بندی و نگهداری مناسب و کافی و یکپارچه و مکانیزه نبودن اراضی کشاورزی و عدم ساخت صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در مناطق عمده تولید محصولات، مقدار زیادی از این تولیدات در اثر حمل و نقل و نگهداری طولانی و نامناسب ضایع و از بین می رود.
نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهرگفت: با توجه به اینکه عمده ترین تولید کنندگان محصولات کشاورزی روستایی ها هستند که از این طریق کسب درآمد می کنند بنابراین توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در این بخش می تواند به افزایش درآمد آنها نیز کمک کند.
وی یادآورشد: گسترش این گونه صنایع باعث تثبیت سطح درآمد و افزایش سود کشاورزان می شود و همچنین شرایطی فراهم خواهد شد که در زمان افزایش تولید محصولات و کاهش تقاضا برای تولیدات خام، مانع از ضایع شدن آن و نوسانات منفی قیمت می شود.
نظر شما