حسين خسروجردي گرافيستي كه ازمدتها قبل طراحي حصار كشي مجموعه تئاتر شهررا به عهده گرفته بود در گفتگو با خبر نگار هنري " مهر" در باره سر نوشت اين طرح گفت: هنوز به درستي معلوم نيست قرارمان با سازمان زيباسازي به كجا مي انجامد . ديواري كه من براي مجموعه تئاتر شهر طراحي كرده بودم بيشتراز آن كه يك ديوار باشد يك تابلو جذاب بصري است و ضمن حفظ گرايش هاي دراماتيك فرهنگ ايراني دراجراي نقشهاي آن از نقاشي قهوه خانه اي و تمثيلات ايراني نيز بهره گرفته ام .
وي افزود: اين نقشها برگرفته از قصه هاي شناخته شده ايراني و قصه هاي مطرح در سطح جهان است. و به نظر من براي يك فضاي نمايشي بسيار جذاب است. در واقع من خواستم با اين ترفندها تعداد تماشاگران نمايش را زياد كنم و با آن كه اين طرح مورد توجه وپسند كارشناسان شهرداري قرار گرفت اما تصميم به اجراي آن در جاي ديگر گرفته شد .
وي درباره علت اين تصميم تصريح كرد: كارشناسان معتقدند اجراي چنين طرح جذاب و توريستي در منطقه پر ترددي مانند چهارراه ولي عصر و مجموعه تئاتر شهر سبب ازدحام وشلوغي بيشتر دراين منطقه مي شود با توجه به اين كه هدف اصلي از حصار كشي در اطراف تئاتر شهر ممانعت از ورود اوباش و جلوگيري از مزاحمت اين گونه افراد است بر همين مبنا بهتر است براي حصار كشي اطراف اين مجموعه از شمشاد كه قابليت فراواني در نقش وفرم دارد و به فضا آرامش هم مي دهد استفاده نمايند و تنها درحدود 6 متر از اين ديوار را به صورت تمثيل در محوطه تئاتر شهر قرار دهند و باقي طرح را به پارك" گفت و گو "منتقل سازند. من نيز به احترام اين نظر كارشناسان كه مبتني بر علم وهنر بود، سكوت كردم وپذيرفتم.
كارشناسان سازمان زيباسازي شهرداري تصميم گرفتند طرح حصار كشي تئاتر شهر را به پارك "گفت وگو " واقع در بزرگراه چمران منتقل كنند.
کد خبر 12324
نظر شما