به گزارش خبرنگار مهر، نگارنده در ادامه این مقاله یاداوری کرده که مقامات و پلیس مالزی 200 نفرمالزیایی و خارجی از کشورهای اندونزی، برمه، پاکستان و ایرانیان مقیم در اجتماع مراسم مذهبی عاشورای حسینی را به بهانه تعصبات و تهدید امنیت ملی دستگیر کرده و آنها را به زندان انداحته است.
این کار غیرعاقلانه به نظر می رسید چرا که در همان روز میلیونها نفر در سراسر جهان مراسم سوگواری امام حسین (ع) را برگزار کردند. برای نمونه در اندونزی هزاران نفر به تعزیه پرداختند و در ترکیه حتی نخست وزیر آن در یکی از مجالس این مراسم با حضور دهها هزار نفر شرکت داشت.
سه روز پس از دستگیری شیعیان مالزیایی مفتی سابق ایالت پرلیس دکتر محمد اسرِی زین العابدین که از عالمان بزرگ به شمار می رود از این حادثه خجالت کشید و در یک کنفرانس خبری گفت که این دستگیری نشانه این است که مالزی در مسیر "دوران طالبانی شدن" قرار می گیرد.
به اعتقاد نگارنده این دستگیری برای حرکت رو به جلوی بشر گامی به عقب و نقطه سیاه برای ادعای دموکراسی دولت مالزی شمرده می شود.
نوفل در پایان این مقاله ضمن ابراز تاسف از این حادثه اورده است: اما آنچه که محمد خالد نورالدین وزیر آموزش و پرورش مالزی گفته است غمناکتر است زیرا وی به تعدادی از رسانه های کوالالامپورابلاغ کرد که گرایش شیعه در سراسر مالزی به ویژه دانشگاهها باید سرکوب شود.
ماموران اداره مذهبی دولت سلانگور با هجوم به مراسم عزاداری شیعیان مالزی در شب عاشورا در حوزه امام رضا (ع)کوالالامپوراز برگزاری مراسم آنان جلوگیری کرده و آنان را به طور موقت بازداشت کردند.
نظر شما