حبیبالله صادقی، نقاش، گرافیست، کارتونیست و مدیر سابق امور هنرهای تجسمی که نمایشگاه نقاشیهایش روز گذشته، 28 دی در نگارخانه ساربان به اتمام رسید، به خبرنگار مهر گفت: هدفم از برگزاری نمایشگاه این بود که روایت جدیدی از نقاشی ایرانی را دنبال کنم. این نمایشگاه فرصت خوبی بود که بتوانم به یک بیان تصویری برسم.
وی افزود: فرهنگ ما پر از نماد، نشانه و رمز است. مردم ما مفاهیم را تنها با یک بعد نگاه نمیکنند و نگاه چند ساحتی به مصادیق دارند. برهمین اساس آثارم را برای نمایشگاه خلق کردم و نام آن را "قطعهای از بهشت" گذاشتم چون دوست دارم جایگاه نقاشی ایرانی باردیگر بازخوانی و یک بستر مناسب فرهنگی برای آن ایجاد شود.
صادقی در مورد رضایت خود از برگزاری نمایشگاه ابراز کرد: این آثار تولد دوباره من هستند. من سعی کردهام در این تابلوها احیاگری نقاشی ایرانی را انجام دهم. هرچند انتظار بیشتری از باورها و اعتقادهایم دارم اما به نظرم نمایشگاه، موفقیت آمیز بود و توانستم جواب خوبی از آن بگیرم.
این نقاش همچنین به دغدغههایش در زمنیه نقاشی اشاره کرد: کماکان به هنر ارزشی به عنوان یک دغدغه در کارهایم توجه دارم. از ابتدای انقلاب هم به دنبال همین مفاهیم و ارزشها بودم و دوست دارم آن را رعایت کنم.
صادقی درباره روند کارهایش توضیح داد: در زمان انقلاب که دوره درخشانی از پیروزی انقلاب و مردم بود به سراغ ارزشهایی رفتم که برای مردم مهم بود و دوست داشتم آنها را در آثارم نشان دهم. تقریبا یک ربع قرن نیز به همین منوال گذشت. من در طول این سالها سعی کردم با آثاری که خلق میکنم به آرمانها و ارزشهای مردم احترام بگذارم.
وی در توضیح کارهایی که در این نمایشگاه خلق کرده است، توضیح داد: در کارهای اخیرم فرهنگ مردم را از دیرباز تاکنون به تصویر کشیدهام. مسائل اجتماعی را همیشه رصد کردهام و به دنبال این هستم که رویکردهای جدید را با آرایههای نوین برای نقاشی ایرانی ارائه کنم.
صادقی در مورد فروش کارهایش گفت: سعی کردهام زندگی معلمی و پژوهشی داشته باشم و برای همین در برگزاری نمایشگاه نیز به نبال فروش آثار نبودم. قبلا شش تابلو به فروش رفته بود اما چون هنوز جمعبندی نهایی از میزان فروش انجام نشده است، میزان دقیق فروش را نمیدانم ولی شنیدهام که چهار تابلوی دیگر هم فروخته شده است.
نظر شما