به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، گل نسا آقامحمدی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: گروه همیاران سلامت روان از ابتدا به صورت گروه های داوطلب عمومی به عنوان بازوهای اجرایی سازمان بهزیستی فعالیت کرده اند.
وی ادامه داد: برنامه همیاران سلامت روان یک برنامه مردمی است که در آن مردم با مشارکت و یاری یکدیگر با مسائل و مشکلات آشنا می شوند و با توانایی های خود به رفع مشکلات موجود و برآورده کردن نیازهای جامعه می پردازند.
آقا محمدی این برنامه را یاری رسانی مردم به مردم عنوان کرد و افزود: چهار پایگاه سلامت اجتماعی نیز در استان زنجان فعال است.
معاون امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان زنجان افزود: پایگاه سلامت اجتماعی مکانی است که مردم می توانند برای دریافت راهنمایی، گرفتن اطلاعات یا خدمات اولیه در ارتباط با مسائل اجتماعی، فردی حقوقی مراجعه و این خدمات را در جهت رفع نیازها و مشکلات با مشارکت و توانمندسازی خود دریافت کنند.
آقا محمدی ادامه داد: در پایگاه سلامت اجتماعی از مشارکت نیروهای داوطلب و با انگیزه در جهت اطلاع رسانی، آموزش و تسهیل فرآیندهای مشارکتی و نیز سعی در شناسایی و جذب منابع سایر ارگانها و نهادهای دولتی و غیردولتی استفاده می شود .
وی افزود: ایجاد پایگاه های سلامت اجتماعی و جمعیت همیاران سلامت روان در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است.
نظر شما