به گزارش خبرنگار مهر، در هفته ای گذشت اریک اشمیت، رئیس هئیت مدیره گوگل جای خود را به لری پیج، یکی از دو بنیانگذار بزرگترین موتور جستجوی دنیا داد از دیگر رویدادهای این هفته می توان به خبر احتمال طلوع دو خورشید در سال 2012 اشاره کرد.
قدم زدن کوسه ها در خیابانهای استرالیا
شهرهای سیل زده استرالیا پس از رسیدن به آرامشی نسبی و جمع شدن و ساماندهی آسیب دیدگان این پدیده طبیعی، اکنون خطری کاملا غیر عادی و بسیار کشنده را تجربه می کنند: پرسه کوسه های استرالیایی در خیابانهای شهر "گودنا"!
در هفته ای که گذشت چندین مورد قدم زدن کوسه ها در خیابانهای در سیل فرورفته شهر گوندا واقع در حومه شهر ایپسوویچ استرالیا دیده شد. به گفته شاهدان عینی کوسه های کله گاوی در مقابل رستوران مک دونالد، نانوایی محل و دیگر فروشگاه های اصلی گودنا در حال شنا کردن و گردش بودند.
طلوع دو خورشید در آسمان زمین در سال 2012
هفته گذشته خبر احتمال انفجار دومین ستاره عظیم جهان یعنی آلفا- جبار و مشاهده دو خورشید در آسمان زمین شایعات متعددی را درباره پایان یافتن عمر جهان هستی در سال 2012 در دنیای مجازی اینترنت به وجود آورد. برپایه این خبر ستاره آلفا- جبار در سحابی جبار به زودی شاید تا سال 2012 طی انفجاری مهیب از هم متلاشی شود و ترکشهای این انفجار مهیب زمین را تحت تاثیر خود قرار دهند. انفجار این ستاره به حدی شدید خواهد بود که به نظر می رسد دو خورشید در آسمان زمین طلوع می کنند.
این شایعات درحالی رو به گسترش بود که دانشمندان آب پاکی را روی دست شایعه سازان ریختند و اظهار داشتند که آلفا- جبار در نهایت روزی منفجر خواهد شد اما به اندازه ای از زمین دور است که نمی تواند به آن آسیبی وارد آورد.
بنیانگذاری که رئیس شد
در شرایطی که بازگشت بیماری استیو جابز مهمترین خبر دنیای فناوری در هفته پایانی دیماه بود، معرفی رئیس جدید اپل همانند بمبی در بازار انفورماتیک در اولین هفته ماه بهمن منفجر شد.
برمبنای سیاستهای جدید گوگل، لری پیج که همراه با سرگی برین بزرگترین موتور جستجوی دنیا را راه اندازی کرده بود از ماه آوریل به عنوان رئیس جدید هیئت مدیره گوگل جایگزین اریک اشمیت خواهد شد و اریک اشمیت نیز به عنوان رئیس این شرکت کالیفرنیایی به کار خود ادامه خواهد داد. سرگی برین هم بر روی پروژه های استراتژیک و محصولات جدید تمرکز خواهد کرد.
"اریک اشمیت" مدیر سابق شرکت گوگل یک روز پس از تحویل سمتش در شرکت اعلام کرد قصد دارد بخشی از سهام خود در گوگل به ارزش بیش از 326 میلیون دلار را به فروش برساند.
زنی که پس از 11سال حرف زد
در این هفته خبری منتشر شد که برپایه آن تیمی بین المللی از جراحان موفق شدند با انجام اولین پیوند همزمان حنجره و نای به یک زن 52 ساله آمریکایی پس از 11 سال قدرت سخن گفتن را به وی بازگردانند.
در سال 1999 یک زن جوان به نام "برندا جیسون" به دلیل یک اشتباه جراحی صدای خود را از دست داد. از آن زمان تاکنون این زن آمریکایی می توانست تنها از طریق یک دستگاه الکترونیکی مبدل امواج ارتعاشی به امواج صوتی که روی گردن خود نگه می داشت به گونه ای نامفهوم حرف بزند.
اکنون پس از اولین پیوند همزمان نای و حنجره در دنیا که در مرکز پزشکی سنت دیوید کالیفرنیا بر روی این زن انجام شد، وی توانست پس از 11 سال چند کلمه ای حرف بزند و بگوید: "روز بخیر، می خواهم به خانه بروم."
پرتاب تلفن همراه به فضا به جای ماهواره
شرکت مخابرات Sstl انگلیس به همراه محققان دانشگاه سوری تصمیم گرفته اند یک تلفن همراه 350 یورویی برپایه سیستم عامل آندروئید را برای کنترل یک مینی ماهواره و گرفتن عکس از سطح زمین به فضا پرتاب کنند.
هدف از انجام این آزمایش بررسی این نکته است که آیا یک محصول الکترونیکی مصرفی می تواند برای انجام تکالیفی که نیاز به استانداردهای امنیتی بالا و یا تخصصی دارند به کار رود.
در صورت کسب نتایج رضایت بخش در آینده می توان تا حد قابل توجهی هزینه های طراحی فضاپیماها را کاهش داد.
به گفته این محققان انتخاب سیستم عامل آندورئید تصادفی نیست. در حقیقت آندروئید یک سیستم عامل منابع باز است که می توان آن را برای سازگاری تلفنهای همراه هوشمند با سایر عملکردها اصلاح کرد. تلفن هوشمندی که سوری به فضا می فرستد اطلاعات به ثبت رسیده خود را از طریق ارتباط ماهواره ای به زمین ارسال خواهد کرد. در بخش اول این ماموریت، عملکرد تلفن همراه مشابه رایانه پشتیبان فضاپیما خواهد بود و پس از گذشت مدت زمانی تلفن همراه فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
ما در جهان تنها هستیم و خبری از بیگانگان فضایی نیست
در این هفته یک ستاره شناس و استاد دانشگاه هاروارد به نام هوارد اسمیت پس از مطالعه بر روی تمام 500 سیاره مشابه زمین که تاکنون کشف شده اند اعلام کرد که احتمالا ما زمینیها در جهان تنها هستیم و موجودات فضایی وجود ندارند.
این دانشمند ضمن اعلام اینکه به احتمال بسیار زیاد ما در جهان تنها هستیم گفت: "شرایط بینهایت سخت و دمای بسیار بالا در این سیارات این فکر را بر می انگیزند که هیچ امیدی برای یافتن اشکال دیگر حیات هوشمند در جهان وجود ندارد."
این اظهارات در شرایطی گفته شد که سال گذشته استفان هاوکینگ فیزیکدان نجوم دانشگاه کمبریج و کاشف سیاه چاله ها اعلام کرد که تقریبا مطمئن است که اشکال بیگانه در بخشهای دیگر جهان وجود دارند و ما باید از ملاقات با آنها دوری کنیم چرا که احتمالا برخورد دوستانه ای با ما نخواهند داشت.
به عبارتی دیگر، ما دو گزینه پیش روی خود داریم: اول اینکه مورد هجوم و حمله موجودات فضایی باهوشتر و قویتر از خود قرار بگیریم و یا محکوم به تنهایی ابدی شویم.
خانه ای از توپ پینگ پنگ
خانه شکلاتی در قصه "هانسل و گرتل" را به یاد می آورید؟ خانه ای عجیب که آجرهایش از شکلات ساخته شده بودند. نمونه های خانه های از این دست در دنیای واقعی کم نیست. به طوریکه در هفته ای که گذشت خبری منتشر شد که نشان می داد مالک یک آپارتمان کوچک خانه خود را به شکلی غیر متعارف تزئین کرده است که این شیوه عجیب تزئینی از علاقه بیش از حد وی به ورزش پینگ پنگ آب می خورد.
این فرد که خود در یک شرکت معماری داخلی کار می کند به شدت به بازی پینگ پنگ علاقمند است و از این رو تصمیم گرفته آپارتمان کوچک خود را که تنها برای خواب و نگهداری از وسایلش از آن استفاده می کند با استفاده از 25 هزار توپ پینگ پنگ تزئین کند.
نظر شما