به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، علی نیکزاد در بدو ورود به خرم آباد در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان لرستان در سخنانی اظهار داشت: این تعداد واحد مسکونی در قالب واحدهای مختلف مسکن از جمله مسکن مهر در 10 روز دهه فجر افتتاح خواهند شد.
وی تصریح کرد: این در حالیست که در کل زمستان سالجاری بیش از 300 هزار واحد مسکونی در کشور به بهره برداری خواهد رسید.
وزیر مسکن و شهرسازی دولت دهم همچنین با اشاره به سهم لرستان از این تعداد واحد مسکونی، خاطرنشان کرد: از تعداد واحدهای به بهره برداری رسیده در کشور 6 هزار واحد سهم استان لرستان خواهد بود.
نیکزاد ادامه داد: عمده واحدهای قابل بهره برداری در لرستان مربوط به شهرهای زیر 25 هزار نفر و بافت های فرسوده خواهد بود.
وی همچنین در پاسخ به درخواست خبرنگاران برای اعطا مسکن به این قشر، یادآور شد: در قالب پروژه های مسکن مهر به خبرنگاران رسانه های گروهی لرستان مسکن اعطا خواهد شد.
وزیر مسکن و شهرسازی دولت دهم صبح پنج شنبه برای سفری یک روزه وارد استان لرستان شد. علی نیکزاد به منظور بررسی پروژه های مربوط به حوزه مسکن و شهرسازی استان لرستان به استان لرستان سفر کرده و مورد استقبال مسئولان استانی قرار گرفت.
بنابراین گزارش وزیر مسکن و شهرسازی تا دقایقی دیگر برای بازدید از طرح ساماندهی مناطق حاشیه نشین گل سفید و کوی علی آباد در این منطقه حضور خواهد یافت.
بازدید از بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد، پروژه مسکن مهر این شهر و حضور در جلسه شورای مسکن استان لرستان از جمله برنامه های وزیر مسکن در سفر یک روزه به استان لرستان است.
لرستان دارای هفت پروژه در بخش مسکن و شهرسازی است که پروژه های مسکن مهر، دهکده المپیک، ورزشگاه الیگودرز، بیمارستان الیگودرز، بیمارستان پلدختر، بیمارستان بروجرد و بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد هر کدام با مشکلات خاص خود مواجه هستند.
نظر شما