یدالله حضرتی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: این پروژه با هدف استفاده از پتانسیل انرژی خورشیدی به عنوان انرژی نو و پاک برای تامین روشنایی معابر بلوار توحید (پهلوان) اهواز تعریف و اجرا شد.
وی اظهار داشت: در این طرح 700 متر روشنایی این معبر با نصب 80 اصله پایه فلزی طرح جدید با ارتفاع هشت متر و با استفاده از 160 عدد سلول خورشیدی تامین شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز ادامه داد: نوع چراغ مورد استفاده از نوع کم مصرف LED با توان 70 وات است که با مصرف انرژی کمتر میزان روشنایی استاندارد معبر را تامین می کند و قابلیت برنامه ریزی برای خاموش و روشن شدن به صورت خودکار در هنگام طلوع و غروب آفتاب را دارد.
وی تاکید کرد: اجرای پروژه روشنایی خورشیدی با هزینه بیش از دو میلیارد و 500 میلیون ریال اجرا شده است.
مدیر عامل شرکت نیروی برق اهواز در ادامه یکی از اهداف اجرای پروژه روشنایی خورشیدی را فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ استفاده از انرژیهای نو و تجدید پذیر در بین مردم و جامعه دانست و افزود: با توجه به پتانسیل مناسب استان خوزستان از نظر تعداد روزهای آفتابی، شدت نور خورشید و زاویه تابش خورشید امکان توسعه استفاده از انرژی خورشید برای تامین روشنایی ساختمانهای مسکونی، اداری، روشنایی فضای سبز، تابلوهای تبلیغاتی و بوستانها و میادین وجود دارد.
حضرتی خصوص برنامه های آینده شرکت توزیع نیروی برق اهواز در زمینه استفاده از انرژی خورشیدی، گفت: برنامه دیگر این شرکت در راستای استفاده از پتانسیل انرژی خورشید اجرای طرح کولرهای سرمایشی ترکیبی برقی - خورشیدی است.
وی گفت: مصرف بالای برق در مناطق گرمسیر کشور به طورعمده به علت تجهیزات سرمایشی و برودتی است؛ به گونه ای که در شهرستان اهواز حدود 73 درصد از سهم پیک بار شبکه مربوط به بار سرمایشی مصرف کنندگان است.
مدیر عامل شرکت نیروی برق اهواز تاکید کرد: بر همین اساس استفاده از طرح کولرهای برقی- خورشیدی که نیمی از توان مصرفی برق کولر از طریق انرژی خورشیدی تامین می شود می تواند در جهت بهینه سازی مصرف انرژی در بخش خانگی موثر باشد.
نظر شما