شاپور پولادی در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: استان ایلام با دارا بودن 11 درصد از منابع گازی و شش درصد از منابع نفتی به عنوان سومین استان کشور هنوز از طرف مسئولان ناشناخته است که باید توجه و سرمایه گذاری بیشتری انجام شود.
وی گفت: علت توقف 18 ماهه عملیات پتروشیمی و تاخیر در بهره برداری آن وهمچنین سو استفاده های مالی و پرداختهای غیر واقعی به پیمانکاران علیرغم تذکرات و سوالهای بعمل آمده قبلی از وزیر نفت همچنان نا مشخص است.
این مسئول اظهار داشت: وزارت نفت سرمایه گذاری متناسب با حجم منابع مشترک نفت و گاز در مرز ایلام را انجام نداده ولی متاسفانه کشور مقابل با استفاده از شرکتهای خارجی در سطح گسترده ای عملیات اکتشاف و بهره برداری را از منابع مشترک شروع کرده است که این موضوع جزء سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری نیز بوده است .
پولادی اظهار داشت: پس از یک سال و نیم از بهره برداری خط انتقال گاز از تنگ بیجار به پالایشگاه گاز درچند مرحله شاهد انفجار و خوردگی و دو لایه شدن لوله ها هستیم که این امر علاوه بر خسارت میلیاردی باعث تعطیلی پالایشگاه گاز شده و وزارت نفت در مراحل طراحی و اجرا نظارت لازم نداشته و چه کسی باید پاسخگو باشد.
وی تصریح کرد: با توجه به تاکید ریاست محترم جمهور، وجود مدیران پروازی در پالایشگاه گاز ایلام بر اساس چه توجیهی است و در ماه حداکثر 15 روز در محل کار حضور داشته باشند هزینه های رفت وآمد و حقوق میلیونی آنها را چه کسی پرداخت می کند و بر اساس گزارش رسمی دیوان محاسبات پاداشتهای میلیونی خلاف قانون به مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره پرداخت شده و دفتر مرکزی پتروشیمی ایلام در شهرک غرب تهران مستقر است.
این نماینده گفت: بیش از 85 نفر از پرسنل غیر فنی با مدرک حداکثر دیپلم و غیر بومی بع نوان سرایه دار ، آشپز، کمک آشپز و نگهبان هم اکنون در پالایشگاه گاز ایلام مشغول هستند و نسبت اینها با مدیران پالایشگاه باید بررسی شود.
وی یادآور شد: مدیریت نفت و گاز ایلام مستقل نیست این در حالی است که از 170 هزار بشکه نفت غرب کشور 135 هزار بشکه از منابع نفتی ایلام است.
نظر شما