به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله فرزانه شامگاه دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران در باشگاه فرهنگیان ساری افزود: این فضاهای آموزشی به ترتیب در مدارس ابتدایی، راهنمایی و متوسطه مازندران در سالهای برنامه چهارم توسعه ساخته شده است.
وی خاطر نشان کرد: در سفر سوم دولت به مازندران اعتبارات خوبی در حوزه فرهنگی اختصاص یافته است.
معاون برنامه ریزی استانداری مازندران با اشاره به اینکه شش میلیارد تومان از اعتبارات سفر سوم دولت به استان برای اجرای طرح ملی شنا در مدارس مازندران تخصیص یافته است تصریح کرد: 18 درصد اعتبارات جاری سفر سوم دولت به مازندران به آموزش و پرورش استان اختصاص یافت.
فرزانه با بیان اینکه مصوبات کارگروه فرهنگ و هنر مازندران در سفر دولت به صورت کارشناسی شده تبیین شده است یادآور شد: آموزش و پرورش استان برای تنظیم موافقتنامه اجرای طرح های مصوب سفر سوم دولت اقدام کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دوشیفته بودن 30 درصد مدارس مازندران گفت: دلایل افت تحصیلی دانش آموزان شیفت های عصر در مدارس مازندران باید آسیب شناسی شود.
معاون استاندار مازندران با بیان اینکه هنوز 27 درصد مدارس مازندران، فاقد تجهیزات مناسب اداری هستند افزود: سیاست متولیان تعلیم و تربیت مازندران در برنامه پنجم توسعه باید به سمت هوشمند سازی مدارس باشد.
وی در عین حال از خیران به واسطه تعهدات موثر خود در امر خطیرمدرسه سازی در مازندران قدردانی کرد و گفت: نقش خیران استان در تقویت احداث مدارس هوشمند در مازندران ضروری است.
ساخت 10 مدرسه هوشمند در مازندران
اسکندر عباس پور، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه کیفیت آموزش در مدارس شیفت عصر پایین تر از دانش آموزان شیفت صبح است افزود: دانش آموزان شیفت عصر، 30 درصد بیشتر از سایر دانش آموزان دچار افت تحصیلی می شوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش از ساخت 10 مدرسه هوشمند دولتی امسال در مقاطع متوسطه و ابتدایی مدارس مازندران خبر داد.
عباس پور خاطر نشان کرد: 550 کلاس درس مازندران نیز امسال از محل تملک دارایی های مازندران، مجهز به آموزشهای الکترونیکی شده است.
نظر شما