به گزارش خبرگزاری مهر مهر از تبریز، اسماعیل عطاپور در پنجمین نشست کمیته هدفمندی یارانه ها در ملکان افزود: یکی از آثار مثبت اجرای طرح ملی هدفمند کردن یارانه ها پیشگیری از امر قاچاق کالا، و کاهش قاچاق در بخش های سوخت و آرد است.
وی با بیان اینکه قاچاق یک مسئله اقتصادی است، گفت: ریشه های فرهنگی و تبعات اجتماعی پدیده قاچاق بسیار بالا تر از مسائل اقتصادی بوده چرا که حل اثرات تخریبی فرهنگی در هر جامعه ای زمان بر است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان بازرگانی استان اظهارداشت: مردم همراهان اصلی دولت در اجرای طرح ملی هدفمند کردن یارانه ها بودند و در امر پیشگیری قاچاق نیز خود مردم خواهان برچیده شدن قاچاق در تمامی زمینه ها هستند و دولت نیز در این راستا با استفاده از تمامی ظرفیت های دستگاهها و نهادهای مرتبط به امر قاچاق برنامه های عملیاتی جهت مبارزه و پیشگیری از این امر در دستور کار نهادها قرار داده است.
پنجمین نشست این کمیته که در شهرستان ملکان با حضور فرماندار و تمامی مسئولان دستگاه های دولتی در این شهرستان برگزار شده و یازده مصوبه در پی داشت که عملیاتی کردن طرح شبنم و نظارت مردمی با هدف استفاده از ظرفیت تمامی آحاد جامعه در نظارت بر شبکه عرضه کالا و شناسائی کالاهای فاقد شناسنامه و قاچاق، پیگیری کدینگ کالا و شناسنامه دار کردن کالاهای تولید داخل که در این راستا تاکنون بیش از 75 هزار قلم کالا شناسایی و کد گزاری شده است از جمله مهمترین این مصوبات بودند.
پیگیری شناسنامه دار کردن کالاهای وارداتی در مبادی ورودی کشور، فراهم نمودن زیر ساختهای لازم با انجام طرح های مطالعاتی و تحقیق در مورد ریشه های بروز قاچاق در کشور و ارائه راهکارهای مناسب برای حل مشکلات قاچاق از جمله دیگر مصوبات این جلسه بود.
نظر شما