۲۶ بهمن ۱۳۸۹، ۱۲:۵۴

ظرفیت های توسعه شفت و فومن بی استفاده مانده است

ظرفیت های توسعه شفت و فومن بی استفاده مانده است

رشت - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شفت و فومن در مجلس از عدم احیای ظرفیت های توسعه این دو شهرستان گلایه کرد.

علی میرزایی فلاح آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: فومن و شفت به لحاظ گردشگری، کشاورزی و صنعت قابلیت های خوبی دارد و باید شکوفا شود.

وی با اعلام اینکه ازامکان طبیعی و خدادادی این منطقه باید به نفع مردم و اشتغال استفاده کرد، اظهارداشت: حرکتهای خوبی در عرصه های کشاورزی و گردشگری انجام گرفته ولی کافی نیست.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه کشاورزی یکی از مهمترین محورهای اصلی توسعه و پیشرفت این شهرستان است، ادامه داد: شهرستان های شفت و فومن از مناطق مهم کشاورزی استان هستند.

درتقسیمات کشوری شهرستان های فومن و شفت در یک حوزه انتخابیه تعریف شده است و یک نفر در شورای اسلامی نمایندگی آن را برعهده دارد.

فومن در جنوب غربی استان گیلان واقع شده است و با مساحتی 765 کیلومتر مربع دارای دو بخش به نام های سردارجنگل و مرکزی و شش دهستان به نام های آلیان، سردار جنگل، رود پیش، گشت، لولمان و گوراب پس و دو شهر به نام های فومن و ماسوله است.

 جمعیت این شهرستان 96هزار نفر براساس سرشماری آمار نفوس مسکن سال 1385 است. برنج مهمترین محصول زراعی شهرستان فومن است که در میان سایر محصولات و فرآورده های این شهرستان از رونق بیشتری برخوردار است.

فومن قطب گردشگری مهم در ایران

امروزه این شهرستان با قدمتی بسیار کهن و با داشتن یادگارهای تاریخی دوران های مختلف همچون شهرک تاریخی ماسوله و قلعه رودخانه گردشگران زیادی از داخل و خارج کشور را به خود جلب می کند و به این دلیل به عنوان یک قطب گردشگری مهم در استان مطرح است.

شفت دیگر شهرستان این حوزه انتخابیه با مساحتی در حدود 576 کلیومتر مربع در جنوب غربی استان گیلان واقع شده است، براساس تقسیمات کشوری شفت مشتمل بر دو بخش و چهار دهستان و 96 روستای مسکونی دو شهر به نام های شفت و احمد سرگوراب با جمعیتی در حدود 63 هزار نفر براساس سرشماری آمار و نفوس و مسکن سال 1385 است.

شهرستان شفت از نظر اقتصادی به کشاورزی و دامداری و صنایع وابسته به آن متکی بوده و مهمترین محصول زراعی آن برنج است.

وجود ابنیه تاریخی از جمله زیارتگاه امام زادگان ابراهیم و اسحاق (ع) در کنار طبیعت بکر و زیبایی منطقه زمینه جذب گردشگران زیارتی و سیاحتی را به این منطقه فراهم کرده و سالیانه تعداد زیادی از اقصی نقاط کشور به این منطق سفر می کنند.

کد خبر 1254337

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha