۵ اسفند ۱۳۸۹، ۱۲:۰۲

آغاز رقابتهای بین المللی تکواندو جام فجر در ارومیه

آغاز رقابتهای بین المللی تکواندو جام فجر در ارومیه

ارومیه - خبرگزاری مهر: بیست و سومین دوره مسابقات بین المللی تکواندو جام فجر در بخش مردان و زنان به میزبانی شهرستان ارومیه آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، مسابقات بین المللی تکواندو جام فجر طی بیست و سومین دوره برگزاری به میزبانی شهرستان ارومیه با حضور 13 تیم خارجی و سه تیم داخلی تا ششم اسفند ماه جاری در دو سالن شش هزار نفری غدیر و پیام مخابرات ارومیه برگزار می شود.

امروز در اولین روز این رقابتها 63 تکواندو کار در قسمت مردان در چهار وزن اول، سوم، پنجم و هفتم در سالن شش هزار نفری غدیر با هم رو به رو می شوند.

همزمان با رقابتهای مردان، بانوان تکواندوکار شرکت کننده نیز در چهار وزن یادشده در سالن پیام مخابرات ارومیه به مصاف هم می روند.

در رقابتهای چهار وزن اول، سوم، پنجم و هفتم مردان، تکواندوکارانی از عراق، اردن، افغانستان، گرجستان، ایران، جمهوری آذربایجان، مقاومت آذربایجان غربی، سودان، تاجیکستان، ارمنستان و صربستان حضور دارند.

در پیکارهای تکواندو زنان فجر نیز 86 تکواندو کار از چهار تیم خارجی و سه تیم تهران، مازندران و آذربایجان غربی حضور دارند.

تیمهای پاکستان و بحرین از حضور در مسابقات جام فجر انصراف دادند

مدیر اجرایی بیست و سومین دوره مسابقات بین المللی تکواندو جام فجر در ارومیه در جمع خبرنگاران از انصراف تیمهای پاکستان و بحرین از حضور در این مسابقات خبر داد و بیان داشت: تیم پاکستان بدلیل بروز برخی مشکلات در روادید و تیم بحرین بدلیل بحرانهای سیاسی این کشور از حضور در مسابقات جام فجر انصراف دادند.

مرتضی سراج در خصوص شرایط برگزاری این دور از رقابتها نیز اظهار داشت: سالن شش هزار نفری غدیر ارومیه یکی از زیباترین فضاهای ورزشی کشور بوده و برگزاری مسابقات در این سالن با توجه به تجهیزات بسیار، نشان از توانمندی مسدولان دارد.

کد خبر 1260534

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha