حجت الاسلام محمدرضا امام در گفتگو با خبرنگار مهر یکی از ویژگیهای دکتر ابوالقاسم گرجی را درجه اجتهاد وی دانست و گفت: دکتر گرجی طبق اجازهای از آیت الله خویی به اجتهاد رسیده بود. دکتر گرجی از افرادی بود که به درجه اجتهاد میرسند اما معمم نیستند. به عبارتی اینگونه افراد در مسلک تحقیق هستند نه تبلیغ. دکتر گرجی علی رغم اجتهاد، ملبس به لباس روحانیت نشده بود.
رئیس دانشکده الهیات دانشگاه تهران درباره دکتر ابوالقاسم گرجی افزود: دکتر گرجی 20 سال از عمر خود را در نجف اشرف گذراند و در آنجا به تحصیل مشغول بود. پس از اینکه به ایران بازگشت وارد دانشگاه شده و پس از اخذ مدرک دکتری به عضویت هیئت علمی دانشگاه تهران درآمد.
وی بابیان اینکه ابوالقاسم گرجی استاد نمونه دانشگاه تهران بود گفت: دکتر گرجی ابتدا عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران بود اما در سال 64 خود را به دانشکده حقوق دانشگاه تهران منتقل کرد و تا پایان عمر نیز در دانشکده حقوق دانشگاه تهران فعالیت میکرد.
دکتر امام با یادآوری اینکه دکتر ابوالقاسم گرجی در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ریاست دانشگاه تهران را عهده دار بوده است گفت: مدت حضور دکتر گرجی در جایگاه ریاست دانشگاه تهران مدت کوتاهی بود و پس از آن دیگر فقط به کارهای علمی مشغول بود و مدیریت گروه فقه و مبانی اسلامی دانشکده الهیات دانشگاه تهران را نیز عهده دار بود.
نظر شما