به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، فرزام بیدارپور شامگاه سه شنبه در نشست خبری پیرامون حوادث چهارشنبه آخر سال که با حضور نمایندگان دستگاه های مسئول برگزار شد، اظهار داشت: فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مناسب در میان مردم عامل اصلی در کاهش حوادث و سوانح چهارشنبه پایان سال به شمار می رود.
وی عنوان کرد: با توجه به اقدامات و برنامه های متعدد اجرا شده توسط دستگاه ها و سازمان های دولتی مسئول در راستای کاهش شمار آسیب دیدگان حوادث آخر سال در استان کردستان، خوشبختانه این اقدامات نتایج مناسبی به دنبال داشت و این آمار در مقایسه با سال قبل از آن کاهش یافت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه با اشاره به آمار سال گذشته حوادث چهارشنبه آخر سال گفت: با توجه به آمار ثبت شده در مراکز بهداشتی و درمانی استان کردستان، بیشترین آمار مصدومین سال گذشته چهارشنبه آخر سال به ترتیب مربوط به شهرستان های سنندج، سقز و بانه بوده است.
بیدارپور بیان داشت: 81 درصد افراد آسیب دیده جزو مردان بوده و 18 درصد نیز زن بوده اند و بیشترین گروه سنی هم مربوط به افراد در محدوده سنی 15 تا 19 سال، با 21 درصد بوده است و پس از آن هم گروه سنی 10 تا 14 سال با 16 درصد در رتبه دوم قرار دارند.
وی افزود: 45 درصد مصدومیت ها در بخش دست بوده، 39 درصد هم در بخش صورت روی داده است، 43 درصد مواد محترقه هم مربوط به ترقه بوده و 21 درصد به وسیله نارنجک اتفاق افتاده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه 65 درصد از افراد در حین بازی دچار مصدومیت شده بودند، گفت: یکی از نگران کننده ترین بخش آمارهای مربوط به حوادث چهارشنبه آخر سال این است که 35 درصد از مصدومین رهگذر بوده و از محل عبور می کردند که دچار حادثه شده بودند.
در ادامه این نشست همچنین معاون اجتماعی و ارشاد فرماندهی انتظامی کردستان، مدیر حوادث و فوریت های پزشکی استان و سرپرست آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج نیز حضور داشتند.
نظر شما