به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا رزاقی در آخرین نشست شورای پژوهشی دانشگاه در سال 89 با برشمردن پیشرفتهای پژوهشی یکسال گذشته، افزود: در یکسال گذشته، انتشار مقالات اعضای هیئت علمی بیش از 20 درصد رشد داشته و انتشار 10 مجله جدید مورد تصویب قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر نگاه عدالت محور در بودجه بندی تحقیقات، گفت: بحث مسایل تحقیقاتی نگاه عدالت محور و ویژه ای می طلبد و ما همواره از پیشرفت مراکز تحقیقاتی و رقابت سالم آنها استقبال می کنیم.
وی توجه به بعد آموزش در کنار پژوهش را ضروری برشمرد و گفت: گاهی اوقات در امتیازبندی ها وزن پژوهش بیشتر دیده شده و این باعث شده که توجه اساتید بیشتر به سمت تولید مقالات باشد و این وظیفه مراکز تحقیقاتی است که علاوه بر رسالت پژوهشی خود بحث آموزش را نیز سرلوحه امور خود قرار دهند، تا محوری برای آموزش دستیاران و دانشجویان باشد.
رزاقی خاطرنشان کرد: برنامه پنجم توسعه زمینه همکاری خود را با مراکز خارج از دانشگاه بیشتر کرده و بر این اساس 75 مرکز تحقیقاتی بر اساس برنامه در دانشگاه راه اندازی می شود که در حال حاضر تعداد مراکز تحقیقاتی به 49 مرکز رسیده است.
وی با اشاره به ایجاد دوره های دکتری تخصصی و افزایش دانشجویان در این دوره در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: این حق دانشگاه ما به عنوان دانشگاه تیپ یک است که دوره های کاردانی وکارشناسی را تعطیل و وارد رشته های کارشناسی ارشد، دکترا و تخصص شده و به رتبه اول در منطقه دست پیدا کنیم.
همچنین در این نشست، دکتر محمد رحمتی رودسری معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تشریح پیشرفتهای پژوهشی دانشگاه گفت: پژوهش دانشگاه در طول یکسال گذشته 10 تا 20 درصد توسعه یافته است.
وی افزود: تاسیس و تجهیز اولین آزمایشگاه جامع تحقیقاتی علوم پزشکی کشور در پروژه نیایش در فضایی به وسعت حدود 2 هزار و 500 مترمربع تا ابتدای سال 90 و تاسیس اولین مرکز رشد دانشگاه به نام مرکز رشد علوم دارویی در دانشکده داروسازی به عنوان حلقه اتصال با صنعت از دیگر فعالیت های پژوهشی است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار داشت: تاسیس صندوق پژوهش غیردولتی علوم پزشکی که از پژوهشگران مورد حمایت قرار می گیرد. شروع احداث animal lab مرکزی دانشگاه در دانشکده پزشکی و پایان آن درسال 90 و خدمات دهی به 43 دانشگاه علوم پزشکی کشور در قالب کنسرسیوم نشریات علوم پزشکی بخش دیگری از فعالیت های پژوهشی دانشگاه است.
رحمتی رودسری از تاسیس 15 پژوهشکده درقالب پنج پژوهشگاه، تاسیس 6 مرکز تحقیقاتی جدید، برگزاری منظم شوراهای عالی 49 مرکز تحقیقاتی دانشگاه، اخذ تفاهم نامه با ارگانهای خارج از دانشگاه از جمله دانشگاه های علم وصنعت، امیرکبیر و وزارتخانه های صنایع و دفاع به عنوان بخش دیگری از فعالیت های پژوهشی نام برد.
نظر شما