پذیرایی شایسته از مسافران نوروزی مورد توجه مسئولان قم باشد

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم با اشاره به حضور خیل عظیم زائران در ایام نوروز در قم خواستار توجه مسئولان برای پذیرایی شایسته از مسافران و زائران در قم شد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام محمدحسین موسی‌پور قبل از ظهر یکشنبه در آخرین روز از سال ۱۳۸۹ از روند ارائه خدمات و میزان آمادگی دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در ستاد تسهیلات نوروزی بازدید و بر خدمات رسانی شایسته به مسافران نوروزی و زائران بارگاه ملکوتی حضرت فاطمه معصومه(س) بازدید کرد.

وی در بازدید از پست امداد و نجات نوروزی هلال احمر مستقر در عوارضی اتوبان قم ـ تهران، از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و اقدامات این مرکز در راستای تأمین امنیت و سلامتی مسافران در تعطیلات نوروزی قرار گرفت.

استاندار قم همچنین با اشاره به حضور خیل عظیم زائران و جایگاه ویژه استان قم و قرار گرفتن در چهارراه مواصلاتی کشور تصریح کرد: پذیرایی شایسته از مسافران نوروزی نیازمند آمادگی هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی استان بوده و این مهم باید مورد توجه مسئولان امر قرار داشته باشد.

وی افزود: با توجه به حجم زیاد مسافرت‌ها به این خطه مقدس در ایام تعطیلات نوروز، باید همه امکانات و ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی به کار گرفته شود، تا هموطنان عزیز سفری ایمن، آسان و با خاطره‌ای خوش را در عش آل محمد (ع) در پیش رو داشته باشند.

حجت‌الاسلام موسی‌پور با اشاره به استقرار پایگاه‌های تسهیلات زائرین در مبادی ورودی شهر مقدس قم، اظهار داشت: در ایام تعطیلات نوروز این پایگاه‌ها بسته‌های ویژه فرهنگی را در میان مسافران توزیع کرده و نیازمندی‌های ایشان را در عرصه‌های مختلف برطرف می‌سازند.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد تصادفات جاده‌ای ناشی از بی‌توجهی مسافران به قوانین راهنمایی و رانندگی است، خاطرنشان کرد: امیدواریم هموطنان عزیز در سراسر کشور با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و توجه به هشدار‌ها و توصیه‌های مسئولان، سفری بی‌خطر در پیش رو داشته باشند.

استاندار قم ضمن بازدید از وضعیت ورودی‌های شهر قم بر ضرورت بازگشایی مسیرهای پرترافیک و تسهیل در عبور و مرور و دسترسی مردم به مسیرهای مورد نظر تاکید کرد. 

کد خبر 1276995

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha