به گزارش خبرگزاری مهر در اهواز، محمدرضا بست جانی گفت: اساتید دانشگاه های کشور در قالب سه کاروان در حال عزیمت به مناطق عملیاتی استان خوزستان هستند.
وی با ذکر اینکه مرحله اول حضور استادان مراکز مختلف آموزش عالی کشور در جنوب خوزستان از 28 اسفند سال گذشته آغاز شده است، گفت: در این مرحله بیش از سه هزار نفر از اساتید دانشگاه های مختلف کشور به همراه خانواده در حال دیدار و بازدید از مناطق عملیاتی استان خوزستان در دوران دفاع مقدس هستند.
وی مدت زمان حضور هر کاروان را در مناطق عملیاتی جنوب کشور سه روز عنوان کرد و افزود: آنان در این مدت از مناطق عملیاتی شلمچه، اروندکنار، طلائیه، شهدای هویزه، فکه،چذابه و منطقه عملیاتی فتح المبین دیدن می کنند.
بست خانی هدف از حضور استادان دانشگاه در یادمان های دوران دفاع مقدس را تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد.
مسئول سازمان راهیان نور بسیج اساتید دانشگاه های سراسر کشور گفت: سفر دیگر کاروان های استادان دانشگاه های کشور تا 12 فروردین سال جاری ادامه دارد.
نظر شما