به گزارش خبرگزاری مهر در اهواز، سرهنگ حسین حاجی گفت: تلاشگران حوزه فرهنگی به عنوان اصلی ترین قشر دخیل در انتقال نسلی مفاهیم باید بیشتر از دیگر اقشار با زمینه های شکل گیری حماسه های دفاع مقدس آشنا باشند.
وی افزود: فعالان فرهنگی با دریافت تجربه های عینی و ذهنی خالقان حماسه های ایثار و شهادت می توانند در نهادینه شدن این ارزش ها بیشترین نقش را ایفا کنند.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور در مناطق عملیاتی و یادمانی دوران دفاع مقدس را یکی از مهمترین ابزارها برای درک مستقیم فضای فکری و معنوی گفتمان دفاع مقدس ذکر کرد.
وی اظهار داشت: به همین منظور هزار و 800 نفر از پیشکسوتان جهاد و شهادت، ایثارگران به همراه جمعی از مدیران و کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان اصلی ترین حوزه تمرکز کنشگران فرهنگی جامعه در این ایام راهی مناطق عملیاتی و یادمانی دوران دفاع مقدس در جنوب خوزستان شده اند.
سرهنگ حاجی گفت: اعزام این افراد در قالب کاروان های مختلف از نیمه دوم اسفند سال گذشته شروع و تا نیمه دوم فروردین ماه جاری ادامه دارد.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: زائران در این زیارت چهار روزه از مناطق عملیاتی و یادمانی جنوب خوزستان و به خصوص مناطق عملیاتی فتح المبین، شلمچه و والفجر هشت در اروند دیدار می کنند.
حاجی از جمله آئین های دیدار کاروان های راهیان نور بسیج وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را برگزاری آئین های شب شعر، شب خاطره، مسابقات متنوع فرهنگی با موضوع دوران دفاع مقدس عنوان کرد.
نظر شما