۱۶ آبان ۱۳۸۳، ۱۸:۳۹

خطر گوشي هاي موبايل

محققان عقيده دارند استفاده از گوشي هاي موبايل به مدت 10 سال و يا بيشتر احتمال خطر ايجاد تومور در گوش را 4 برابر افزايش مي دهد .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از نشريه اينترنت ، ازميان 750 نفري كه در يك انستيتو تحقيقاتي در سوئد مورد بررسي قرار گرفته بودند ، خطر يك نوع بيماري مربوط به اعصاب صوتي در آن سمت از سرشان كه با گوشي موبايل تماس داشته 9/3 برابر افزايش پيدا كرده است . اما هيچ گونه خطري سمت ديگر سر آنها را تهديد نكرده است .

بنا بر اين گزارش " آگوستيك نوروما " يك غده خوش خيم در اعصاب بخش شنوايي است كه مي نواند به مغز و اعصاب آسيب رساند . و از هر 100 هزار نفر يك نفر به اين بيماري مبتلا مي شود .

اين گزارش تاكيد مي كند افرادي كه از گوشي هاي تلفن همراه كمتر از 10 سال استفاده كرده باشند ، خطر كمتري متوجه آنها مي گردد .

به گفته اين محققان علت اصلي بروز اين بيماري مشخص نيست اما مسلما گذشت زمان احتمال وقوع آن را افزايش مي دهد .

همچنين در اين گزارش خاطر نشان شده ، افرادي كه مي خواهند ساده ترين راه را براي در امان ماندن از اين بيماري انتخاب كنند بهتر است از كيت هايي استفاده كنند كه همچون هد فون بر روي گوش قرار مي گيرد .

به گفته پژوهشگران 75 درصد از افراد بزرگسال د رانگلستان از گوشي هاي تلفن همراه استفاده مي كنند و اين در حالي است كه دست اندر كاران صنعت موبايل همواره تاكيد داشته اند كه هيچ گونه مدرك علمي مبني بر اثرات منفي استفاده از گوشي موبايل وجود ندارد .

اما مطالعه ديگري كه توسط محققان فنلاندي صورت گرفت نشان داد كه اشعه الكترو مغناطيسي كه از اين گوشي ها ساطع مي شود به بافت مغز انسان آسيب مي رساند .لذا توصيه مي شود تنها در مواقع اضطراري از اين گوشي ها استفاده شود .  

کد خبر 127803

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha