محمد عباسی در گفتگو با مهر با اشاره به ابلاغ سیاست های کلی اصل 44 و تاکید بر دستیابی تعاونی ها به سهم 25 درصدی، گفت: آنچه که ما به عنوان یک شیوه مقبول در بخش تعاون به عنوان یک رویکرد دنبال می کنیم این است که انسان ها مورد توجه قرار گیرند و این موضوع در تمام امور برنامه ریزی ها مورد توجه است.
وزیر تعاون با بیان اینکه ابتدا باید باور جامعی در برنامه ریزان کشور برای رشد توام با عدالت ایجاد شود و بسترها و زمینه های این کار بسیار مهم در همه رفتارهای اجرایی مدنظر باشد، اظهار داشت: البته غیر از تاکیدات اصل 44 قانون اساسی، در این خصوص خود مردم نیز همکاری های خوبی داشته اند.
عباسی با تاکید بر اینکه ما در ایران به جز اعضای تعاونی های سهامی عدالت که خودشان 42 میلیون نفر خواهند شد بیش از 15میلیون نفر نیز عضو تعاونی ها را داریم، افزود: همچنین بیش از نیمی از تعاونی ها در کشور در فعالیت ها تولیدی هستند ولی در امور مقطعی و دلالی فعالیتی ندارند.
وی با اشاره به اینکه باید مسیر توانمندسازی اکثریت جامعه انجام شود، گفت: به دلیل شرایط گذشته بسیاری از افراد آماده ایجاد بنگاه های اقتصادی و مدیریت آن نیستند، لذا ما در دولت این موضوع را که بتوانیم مسیر توانمندسازی جوانان و مردم را دنبال کنیم هدفگذاری کرده ایم.
وزیر تعاون تصریح کرد: از این طریق تلاش می شود تا افراد یاد بگیرند که چگونه می توان کار اقتصادی انجام داد. چون هم اکنون آنهایی که بتوانند جذب سیستم های اداری شوند محدود هستند و این افراد باید بتوانند معیشت خود را در بخش های غیردولتی دنبال کنند تا توانمند شوند.
به گفته عباسی، توانمندی های مدیریتی و تخصصی بدون تسهیلات و امکانات بی فایده است و اینکه افراد توانمند شوند بسیار مهم است. برای این منظور ایجاد نهادهای حمایتی نیز مدنظر ما است.
نظر شما