۱۷ فروردین ۱۳۹۰، ۱۰:۴۰

انواری در جمع مدیران استانی:

برنامه های کمیته امداد در سال جهاد اقتصادی تشریح شد

برنامه های کمیته امداد در سال جهاد اقتصادی تشریح شد

سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه کمیته امداد در سال 89 بیشترین فعالیت و ارایه خدمات به جامعه هدف خود را داشته است، اهداف برنامه های این نهاد را در سال جهاد اقتصادی تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین انواری صبح چهارشنبه در جمع مدیران استانی، اعضای هیئت مرکزی کمیته امداد و مدیران ستادی با بیان اینکه در سال 89 رویکرد کمیته امداد بالندگی و کارآفرینی بوده است، گفت: اگر مجموعه فعالیتهای کمیته امداد در سال گذشته را جمع کنیم به جرات می‌توان گفت که کار مضاعف و همت مضاعف به درستی در این نهاد اجرا شده است.

وی افزود: ارتقاء توانمندی خانواده‌ها، حضور و ترویج فرهنگ مشارکت مردمی و همچنین کارآفرینی از مهمترین دستاوردهای کمیته امداد بوده است تا حدی که دستگاههای نظارتی بر این نهاد مانند نهاد رهبری، سازمان بازرسی، اطلاعات، دیوان محاسبات و دیوان عدالت کمیته امداد را نهادی برتر شناخته و از آن تقدیر کردند.

وی بازسازی دو سوم از مدیران فرهنگی، آموزش منتصبین جدید، رسیدگی به مسایل رفاهی کارکنان، ایجاد بانک اطلاعاتی املاک و اموال، ارتباط نزدیک با مجلس، اجرای طرحهای کارورزی فارغ‌التحصیلان، ایجاد مرکز خدمات مددکاری در استانها، تعامل با دستگاههای نظارتی و کسب مقام چهارم کمیته امداد در بخش آی تی را از مهمترین دستاوردهای این نهاد در سال گذشته عنوان کرد.

سرپرست کمیته امداد، توسعه شوراهای حل اختلاف ویژه مددجویان کمیته امداد در سراسر کشور و همچنین توسعه صندوقهای الکترونیک و همکاری با موسسات خیریه را از برنامه‌های این نهاد در سال 90 عنوان کرد و افزود: در سال گذشته در بخش جذب اعتبارات و مشارکتهای مردمی 30 درصد رشد داشته‌ایم که در سال جهاد اقتصادی هدف‌گذاری کمیته امداد رشد 8 برابری اعتبارات و مشارکتهای مردمی 230 درصد پیش بینی شده است که 45 درصد آن از مشارکتهای مردمی است.

انواری توجه به خانواده‌های تحت پوشش، گسترش حضور و مشارکتهای مردمی و تقویت امدادگران را سه محور مهم کمیته امداد در سال جهاد اقتصادی عنوان کرد و افزود: همت، سلامت و توانمندی در راستای صیانت از تحکیم خانواده سه محور اصلی عملیات جهادی در کمیته امداد در سال 90 است که می توان به نوسازی ساختار و سیستم امدادگران، شکوفایی استعدادها، نوسازی ضوابط و اصلاح الگوها، سرمایه گذاری در تامین مسکن مددجویی، تحلیل از وضعیت اقتصادی خانوارهای تحت پوشش پس از اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها، طبقه بندی مددجویان در هر استان، عملیات ایجاد اشتغال برای اعضای خانواده و توسعه تعاونیها را نام برد.

وی خطاب به مدیران استانی کمیته امداد گفت: در سال 90 هیچ بهانه‌ای برای تامین جهیزیه دختران دم بخت تحت پوشش پذیرفته نیست و باید جهیزیه آنها تامین شود. همچنین ساز و کارها برای سرمایه گذاری در تامین مسکن مددجویی، ایجاد و توسعه مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای و همچنین ایجاد تسهیلات برای فروش تولیدات مددجویی باید در دستور کار تمام مدیران قرار بگیرد.

انواری اظهار داشت: وامهایی که به مددجویان تعلق می گیرد باید به آن میزان باشد که آنها توانمند شوند و نمی توان گفت که چون در یک استان 20 نفر وام 5 میلیون تومانی گرفتند پس باید همه 5 میلیون تومانی بگیرند. وام از یک میلیون تا 20 میلیون تومان تعریف شده و بنا بر میزان نیاز مددجو تا مرحله خودکفایی باید پرداخت شود که البته در سال جاری سعی می‌کنیم مسئله ضمانت بانکها را حل کنیم تا مددجویان کمتر دچار مشکل شوند

سرپرست کمیته امداد از تشکیل ستاد عملیات جهاد اقتصادی در این نهاد خبر داد و افزود: کمیته امداد به 8 منطقه در کشور تقسیم شده است و هر منطقه شامل چند استان می‌شود که شورای معاونین و شورای سیاست‌گذاری و همچنین شورای ستادی اولویت‌های امداد را در سال جهاد اقتصادی بررسی و اجرایی می‌کنند.

کد خبر 1282667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha