حجت سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بیشتر رودخانه های استان گیلان محیط های امنی برای مهاجرت ماهیان به شمار نمی روند متاسفانه در این بخش از نظر تکثیر طبیعی، شیلات استان با مشکل مواجه است.
وی همچنین با اعلام اینکه بیش از 90 درصد صید در دریای خزر مرهون تکثیر مصنوعی است، اظهارداشت: اگر تکثیر مصنوعی انجام نشود حدود پنج هزار صیادی که در استان فعال هستند با مشکل صید مواجه خواهند شد.
مدیرکل شیلات گیلان با اعلام اینکه از توانمندی های این سازمان وجود با ارزش سه مرکز بازسازی ذخایر دریای خزر است، گفت: سالیانه شیلات استان بطور میانگین در حدود 200 میلیون قطعه بچه ماهی استخوانی را برای بازسازی ذخایر در دریا رها سازی می کند.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که فصل صید بطور رسمی 15 فروردین ماه به پایان می رسد اما هر سال چند روزی این زمان تمدید می شود آیا امسال هم این روال ادامه دارد، افزود: ارزیابی هر دوره مدیریت صید توسط کمیته ای در سازمان شیلات ایران به نام "کمیته مدیریت صید" انجام می شود.
سعیدی یادآورشد: امسال صید در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 25 درصد کاهش داشت و براساس تقاضای جامعه صید و صیادی، اتحادیه شرکت های تعاونی پره صیادی، نمایندگان مجلس، استاندار گیلان و پیگیری های که اداره کل شیلات در این زمینه داشته با موافقت کمیته مدیریت صید سازمان شیلات ایران مصوب شد، پنج روز زمان صید یعنی از 15 به 20 فروردین ماه افزایش یابد.
نظر شما