حجت الاسلام محمد حسین بلک در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: در سال 1390 و با توجه به ضرورت استان خوزستان پنج اداره تبلیغات اسلامی در سطح این استان فعالیت خود را آغاز می کنند.
وی تصریح کرد: این پنج شهرستان عبارتند از لالی، رامهرمز، باوی، اندیکا و شادگان که امیدواریم زمینه ارتقای فرهنگ دینی این مناطق با افتتاح و آغاز به کار این ادارات فراهم شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان همچنین در خصوص سیاستهای سال 90 نیز گفت: در سال 1390 سیاست این اداره کل افزایش محدوده تحت پوشش با توجه به ضرورتهای استان است.
بلک افزود: در تمام شهرستانهای استان باید برای ارتقای فرهنگ دینی مردم تلاش کنیم و از هیچ اقدامی در این راستا دریغ نکنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان تصریح کرد: در سازمان تبلیغات اسلامی نگاه مدیران و پرسنل یک نگاه اداری نیست بلکه یک نگاه تکلیف گرایی و حس مسئولیت است و این رمز موفقیت سازمان تبلیغات اسلامی در جامعه است.
نظر شما