۲۳ فروردین ۱۳۹۰، ۱۴:۵۷

ارائه تئوری های اقتصادی از وظایف مهم اساتید دانشگاه هاست

ارائه تئوری های اقتصادی از وظایف مهم اساتید دانشگاه هاست

سنندج - خبرگزاری مهر: سرپرست دانشگاه پیام نور کردستان گفت: ارائه تئوری های اقتصادی برای افزایش بهره وری در مراکز تولیدی و طرح راهکارهای مناسب برای حل موانع تولید یکی از وظایف مهم اساتید دانشگاه در سال 90 است.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، محسین پیشوایی صبح سه شنبه در مراسمی که به مناسبت آغاز سال جدید با حضور اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور کردستان برگزار شد، اظهار داشت: اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها باید با ارائه راهکارهای علمی در راستای عملیاتی کردن سال جهاد اقتصادی مشارکت فعال و جدی داشته باشند.

 بیان داشت: در راستای فرموده رهبر معظم انقلاب دانشگاهها می توانند با تولید علم و تبدیل آن به ثروت به جهش اقتصادی کشور که زمینه های آن از سال های قبل فراهم آمده کمک موثری کنند که در این راستا وظیفه و رسالت اعضای هیئت علمی ویژه خواهد بود.

سرپرست دانشگاه پیام نور استان کردستان با اشاره به این که مصرف کمتر در کنار قناعت و کار بیشتر می تواند برنامه ریزی و مدیریت را به لایه های مختلف جامعه تزریق کند، خاطرنشان کرد: ارائه تئوری های اقتصادی برای افزایش بهره وری در مراکز تولیدی و طرح راهکارهای مناسب برای حل و فصل موانع تولید یکی از وظایف مهم اساتید دانشگاه در سال 90 است.

پیشوایی یادآور شد: با تحقق جهاد اقتصادی خروجی آن افزایش رفاه ملی، تولید اشتغال، افزایش درآمد و مبارزه با فقر در کشور خواهد بود که این امر نمایانگر و معرف چهره نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و کارآمدی آن در سطح بین المللی خواهد شد.

وی در پایان سخنان خود عنوان کرد: همان گونه که پیروزی انقلاب اسلامی الگو و رویکرد جدیدی را به جهان صادر و موجبات خیزش بیداری اسلامی را در میان ملت ها و کشورهای منطقه فراهم کرد، انتظار می رود جهاد اقتصادی نیز الگوی اقتصاد پیشرفته را برای مسلمانان به نمایش گذارد.

کد خبر 1285952

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha