۲۳ فروردین ۱۳۹۰، ۹:۱۷

بازنگری در آراء-12/

آثار تحقیقی باید پیش از انتشار بازبینی شوند

آثار تحقیقی باید پیش از انتشار بازبینی شوند

استاد اسلام‌شناسی دانشگاه مک مستر کانادا با اشاره به اینکه هر پژوهشی پیش از انتشار باید مورد بازبینی قرار گیرد، گفت: بازبینی و بررسی یک اثر تحقیقی و پژوهشی تنها به منظور کشف اشتباهات آن صورت نمی‌گیرد بلکه بررسی استانداردهای لازم در یک اثر تحقیقی و پژوهشی نیز مورد نظر است.

دکتر لیاقت تکیم استاد اسلام‌شناسی دانشگاههای دنور آمریکا و مک مستر کانادا در مورد ارائه تحقیقات و آثار خود پیش از انتشار به صاحبنظران برای بازنگری به خبرنگار مهر گفت: هر تحقیق و پژوهشی پیش از انتشار باید مورد بازبینی متخصصان و صاحبنظران قرار گیرد.

وی افزود: بر این اساس همه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی من نیز باید توسط محققان و پژوهشگران مورد بازبینی و بررسی قرار گیرند.

مؤلف "شیعیان در آمریکا" در ادامه تأکید کرد: بازبینی و بررسی یک اثر تحقیقی و پژوهشی تنها به منظور کشف اشتباهات آن صورت نمی‌گیرد بلکه بررسی استانداردهای لازم در یک اثر تحقیقی و پژوهشی نیز مورد نظر هستند.

این استاد دانشگاه یادآور شد: به عبارت دیگر بازبینی یک اثر تحقیقی و پژوهشی باعث می‌شود تا این اطمینان حاصل شود که استدلالهای نویسنده و روش شناسی او از نظر آکادمیک مورد قبول و درست بوده یا نه.

مؤلف "پرسشهایی از فقه" در پایان تصریح کرد: بازبینی این اطمینان را ایجاد می‌کند که آیا استانداردهای لازم برای انجام یک اثر تحقیقی و آکادمیک رعایت شده یا نه و تا چه میزان آن اثر این استانداردها را مورد توجه قرار داده است.

کد خبر 1286264

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha