داریوش قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: با کمال تعجب در لایحه بودجه سال 90 دولت به جای اینکه اعتبارات سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان را ذیل وزارت ورزش و جوانان در نظر بگیرد ردیف بودجه ای هر یک از این نهاد ها را بصورت جداگانه آورده است.
وی با اشاره به اینکه این اقدام دولت در تخصیص بودجه، خلاف قانون است تاکید کرد: مجلس این موضوع را در لایحه بودجه حل می کند به این صورت که اعتبارجدیدی را به وزارت ورزش و جوانان که براساس قانون شکل گرفته اختصاص می دهد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: چنانچه این اتفاق رخ دهد سازمانهای تربیت بدنی و جوانان باید هرچه سریعتر با یکدیگر ادغام شوند چون هیچ راه قانونی برای تامین اعتبار آنها وجود ندارد و نمی توان از خزانه و یا راههای دیگر بودجه ای برای این سازمانها اختصاص داد.
به گفته قنبری، یکی از راهکارهای موثر برای اینکه دولت مجبور به تشکیل سریع وزارت ورزش و جوانان و معرفی وزیر شود، تجمیع بودجه در قالب وزارتخانه است تا آنها با عنوان سازمان نتوانند از اعتبارات خود استفاده کنند.
نظر شما